Újdonságok laktózérzékenyeknek

Laktózmentes tejtermékekkel bővül a Tesco sajátmárkás kínálata. Kiváló minőségű tej, túródesszert, kakaó, tejföl, túró és habtejszín is várja mostantól a tejcukorra érzékeny vásárlókat kedvező áron.

Magyarországon mintegy 2-3 millióra tehető a laktózérzékenyek száma, vagyis ez a kellemetlen tünetekkel, például egy pohár kakaóról, a tejcukorra érzékenyek mostantól a Tesco magas minőségű, sajátmárkás termékei közül is választhatnak.

"Kiemelten fontosnak tartom, hogy vásárlóink számára segítséget nyújtsunk az egészséges életmód kialakításához. Hetente 3,5 millió ember vásárol áruházainkban, termékeink így szinte minden magyar család asztalán megtalálhatók. Arra törekszünk, hogy kínálatunk segítse a változatos étrend összeállítását, és a speciális táplálkozási előírásokat követő vásárlóink igényeinek is megfeleljünk. Az új laktózmentes termékcsalád is azt a célt szolgálja, hogy minél több vásárlónk számára elérhetőek legyenek ezek a termékek, méghozzá kedvező áron" – mondta Nigel Jones, a Tesco-Globál Áruházak Zrt. vezérigazgatója.

A Tesco kiváló minőségű, laktózmentes termékei között megtalálható a 2,8% zsírtartalmú tej 1 literes kiszerelésben, valamint szintén 1 literes dobozban, a 1,5% zsírtartalmú felbontásig hűtést nem igénylő tartós tej is. A praktikus, 2 deciliteres kiszerelésben kapható Tesco laktózmentes kakaót a gyerekek akár az iskolába is magukkal vihetik. A közkedvelt túródesszert laktózmentes változata is megtalálható az áruházlánc sajátmárkás termékei között. Sütéshez és főzéshez pedig kiváló alternatívát nyújt a 180 grammos kiszerelésben kapható Tesco laktózmentes túró, a 150 grammos Tesco laktózmentes tejföl és az 500 milliliteres laktózmentes habtejszín.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +15, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Élénk, erős lökésekkel kísért északkeleti szél mellett 25, 31 fok között alakulnak a maximumhőmérsékletek. Kedden front nem érkezik, de a magasban zajló folyamatok hatására front jellegű tünetek léphetnek fel. Gyakori lehet a görcsös és a migrénes fejfájás, egész nap ingadozhat a vérnyomás. Egyesek alvászavarokat is tapasztalhatnak. A szabadtéri programoknak kedveznek a körülmények, de a záporok miatt az esernyőt is célszerű kéznél tartani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)