Puha sarkak egyetlen mozdulattal

A Scholl legújabb terméke, a Sarokbőr-repedés stift kényelmes és hatékony megoldást nyújt arra, hogy puha sarkakkal járjunk egész nyáron.

A jó idő közeledtével előkerülnek szekrényünkből a nyitott tavaszi-nyári lábbelik, és újra a figyelem középpontjába kerülnek lábaink. A lábfej egyik problémás területe a sarok, amely gyakran kiszáradhat. A reggeli rohanásban vagy napközben kevés idő jut a sarkak ápolására, mivel a lábápoló krémek tápanyagait általában hosszas masszírozás után tudjuk csak bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe.

A Scholl új Sarokbőr-repedés stiftje egy vadonatúj innováció azok számára, akik sarka rendszeresen kiszárad. A könnyű textúrájú krémet a stiftes kiszerelésnek köszönhetően gyorsan, egyenletesen fel tudjunk vinni a kezelni kívánt területre úgy, hogy közben kezünk nem lesz krémes. A Sarokbőr-repedés stift praktikus és könnyedén hordozható. Az újdonság 25% ureát tartalmaz, így hidratálja a kirepedezett sarkakat, hogy azok puhák és simák legyenek.

A Sarokbőr-repedés stift várhatóan 2011 áprilisától kapható drogériákban és hipermarketekben.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +13, +23 °C

A napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, ezekből helyenként zápor, zivatar kialakulására kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél, 31, 36 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem érkezik front, ismét az országos kánikula jelenti a veszélyt. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, magas a kiszáradás veszélye. Többeknél migrén léphet fel, csökken a koncentrálóképesség. Megszaporodhatnak az emésztési problémák. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)