Modellverseny az egészséges életmód jegyében

Egészségtől és szépségtől sugárzó fiatal hölgy lett a nyertes a Real Nature Kft 'Keressük a Joya Arcát' elnevezésű versenyén, amelyre 2013. szeptember 24. és november 23. között várták a pályázatokat a szervezők.

A nyertest a márka rajongóinak bevonásával keresték a 'Mindent a szójáról!' facebook oldalon, a győztes siklósi hölgy a Joya termékek háziasszonya lesz ez évben.

A forgalmazó cég által hirdetett verseny célja az volt, hogy megtalálja Magyarország azon legszebb hölgyeit, akiknek életében és megjelenésében fontos a természetesség és a környezettudatosság, elkötelezettek az egészséges életmód mellett így sugárzik belőlük a vitalitás. Az oldal látogatottsága a kampánynak köszönhetően közel 300 százalékkal nőtt, a modellversenyen több mint 2000 rajongó szavazott, a játék bejegyzéseit pedig összesen több mint 69000-en tekintették meg.

A szervező termékei ugyanis az egészségtudatos és speciális fogyasztói igényekkel rendelkező vásárlók kedvencei. A márkacsalád tagjai hagyományosan osztrák szójababból készülnek és garantáltan génmanipulációtól mentes, 100 százalékosan növényi, laktóz-, glutén- és koleszterinmentes termékek. A felhasznált alapanyagok éppen ezért szigorúan ellenőrzött gazdálkodásból származnak, a közkedvelt ízesítések pedig folyamatosan bővülnek.

A feltöltött pályaművekre a verseny Facebook oldalán az 1. fordulóban 2013.szeptember 24. és november 23 között lehetett szavazni. A zsűri a fenti kritériumok alapján, illetve a rajongók véleményét figyelembe véve több mint 200 versenyző közül választotta ki a II. fordulóra azt a TOP10 jelöltet, akik közül a 2. fordulóban a legtöbb szavazatot elért pályázó lett a nyertes.

A szervező a szavazók között 5 db egyedi összeállítású, Családi Ajándékcsomagot is kisorsolt, főként a legfrissebb újdonságokat bemutatva. Az első helyezett, vagyis a legtöbb szavazatot elért pályázó főnyereménye pedig egy értékes egyedi portfolió album elkészíttetése, továbbá a szerencsés befutó lesz a 'Joya Arca' is 2014-ben.

Több mint 200 pályázat érkezett, a jelentkezők között volt idős és fiatal, hivatásos modell, két gyermekes családanya és diáklány. A legtöbb szavazatot egy siklósi 19 éves hölgy, Hamburger Lotti érte el, aki tavaly érettségizett emelt informatika tagozaton. Lotti figyel a táplálkozására, gyakran jár a természetbe és sokáig kézilabdázott, kedveli a sportot.

Nem véletlen, hogy az egészségtudatos szemléletű fogyasztók, akik a pályázókra szavaztak, nemcsak a táplálkozásban és az életmódban részesítik előnyben a természetes dolgokat, de a szépség meghatározásában is ezeket az értékeket követik.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +29, +37 °C
Minimum: +16, +23 °C

Eleinte csökken a felhőzet, majd délután a napsütés mellett a képződő gomolyfelhőkből keleten, illetve a Dunántúlon néhol zápor, zivatar is előfordulhat. Erős, a Bakonyban viharos lesz az északnyugati szél, a legmagasabb hőmérséklet 29, 37 fok között alakul. Szombaton hidegfront hat a szervezetre, de még a hőség is nagy igénybevételt jelent. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, erősen ingadozhat a vérnyomás és rosszullét is felléphet. A szívbetegeket fokozott terhelés éri! Átmenetileg mérséklődnek a koncentrálási problémák. A kánikulával terhelt tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye! A légszennyezettség közepes, csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: