Megújult a HáziPatika.com (3)

Nahát, milyen jól néz ki; mennyivel jobb; jé, ilyen könnyen megtalálom?! - nagyon reméljük, hogy hasonlókat mondott magában kedves Olvasó, mire ehhez a cikkhez eljutott.

A HáziPatika csapata mindenesetre sokat dolgozott azon, hogy Ön szebb felületen, átgondoltabb, egyszerűbb, kezelhető struktúrában böngészhessen az oldalon, olvashassa cikkeinket.

Ha jól dolgoztunk, most nincs nagyon elveszve. Reméljük, úgy érzi magát, mint amikor egy kedves, megszokott teret gondos tervezéssel felújítottak, modernizáltak, így ismerős maradt, de frissebb, izgalmasabb lett.

Az átalakítás alapja az volt, hogy az oldal bármilyen felületen – asztali gép monitorján, tableten vagy egy telefon képernyőjén – ugyanolyan jól nézzen ki, élvezetesen böngészhető legyen. Így aztán a legnagyobb meglepetés azokat érhette, akik mobilon találkoztak először a megújult HáziPatikával.

A megújult HáziPatika.com kezelése

A forma megújulása mellett marad a megszokott tartalom, nem kell búcsút venni a népszerű rovatoktól, mint például az egyes betegségek tüneteit, okait, kezelését, lefolyását tartalmazó, folyamatosan bővülő ügyeletes patikát.

A témaválasztásban a fő cél, az egészséggel kapcsolatos tudományos hitelességű információk átadása mellett a megújult oldalon fontos szerepet kapnak az egészségmegőrzéssel, sporttal, életmóddal kapcsolatos témák, így megújult felületünkön minden korosztály megtalálja a neki szóló tartalmakat.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +14, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, záporok és zivatarok is kialakulhatnak szórványosan. Élénk, erős lökésekkel kísért északi szél mellett 25, 33 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban. Vasárnap kezdetben még hidegfronti hatás várható, majd a front mögött is jelentkezhetnek görcsös panaszok, többek között hasi görcsök is. A fejfájás egész nap jellemző lehet, a szeles tájakon pedig erősebben jelentkezhetnek a tünetek. Zivatarokban romolhat az asztmások állapota. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)