Összefogtak a betegekért (x)

A BENU Magyarország Zrt. és a Foglaljorvost.hu közösen lép fel a betegek magasabb szintű kiszolgálása érdekében.

Magyarország legismertebb gyógyszertárhálózata, a BENU Magyarország Zrt. és az ország legnagyobb elérésű egészségügyi időpontfoglaló-felülete, a Foglaljorvost.hu számára is az ember az első. Mindkét szolgáltató az innovációra alapozva igyekszik a magas minőségű ügyfélkiszolgálást középpontba állítva hozzájárulni a betegek életminőségének javulásához.

Elérhetőség és kényelem

A BENU az egyik legfőbb feladatának a gyógyszerek elérhetőségének biztosítását tekinti. Ehhez nyújt segítséget a benuveny.hu, a BENU online gyógyszerfoglalási rendszere, egy Magyarországon egyedülálló, innovatív szolgáltatás. Az oldalon többezer vényköteles készítmény díjmentes lefoglalására van lehetőség a közel 200 BENU Gyógyszertár valamelyikében – ezzel időt és energiát spórolva.

Ha például valakinek egyszerre több vényköteles gyógyszert kell beszereznie, néhány kattintással utánajárhat, hogy hol tudja ezt egy helyen beszerezni és kényelmesen le is foglalhatja magának a készítményeket. A benuveny.hu oldalon lefoglalt gyógyszerek összekészítéséről üzenetet küld a kiválasztott gyógyszertár, amelyeket ezt követően 3 napig van lehetőségünk átvenni.


Straub Fanni, a Foglaljorvost.hu ügyvezetője és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatója (fotó forrása: BENU Magyarország Zrt.)
Straub Fanni, a Foglaljorvost.hu ügyvezetője és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatója (fotó forrása: BENU Magyarország Zrt.)

Fókuszban az ember

A Foglaljorvost.hu célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. A platformon a szakterület, az igénybe venni kívánt szolgáltatás és a város megadásával nemcsak az adott specialisták aktuálisan szabad időpontjait láthatjuk, de összehasonlíthatjuk az árlistáikat, illetve az adatlapjukra kattintva korábbi páciensek véleményeit is átböngészhetjük. Így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szakembert, és lefoglalhatja a számára ideális időpontot.

Betegkiszolgálás még magasabb szinten

Most a két cég összefogott a betegek még magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Céljuk, hogy segítsék az egészségügyi rendszerben történő eligazodást, egyszerűsítsék a betegutat, valamint, hogy támogassák a felhasználók és vásárlók nagyobb kényelmét.

További információk
: www.benuveny.hu, www.foglaljorvost.hu

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Anafilaxiás reakció gyakori okai

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +11 °C
Minimum: +5 °C

Nagyrészt borult lesz az ég, de napközben az Alföldön, délutántól pedig már Borsodban is szakadozik, vékonyodik, gomolyosodik a felhőzet. Napközben egyre inkább az ország északi, északnyugati felére korlátozódik az eső, míg az Alföldön zivatarok is lehetnek. Többfelé megerősödik a nyugatias szél, zivatar környezetében akár viharos lökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon, Budapest körül és északon 7 és 13, az Alföldön 12 és 19 fok között alakul. Késő estére 4 és 10 fok közé hűl le a levegő. Napközben melegfront érezteti hatását, ami miatt a frontérzékenyek tünetei ismét felerősödhetnek.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra