"Legbelül éreztem, hogy valami nem jó"

Tóth Icónál, a Mályvavirág Alapítvány elnökénél 2011-ben diagnosztizáltak áttétes méhnyakrákot. A kétgyermekes édesanya legyőzte a betegséget, azóta pedig sorstársainak igyekszik segítséget nyújtani.

A méhnyakrákról, annak kiváltó okairól, megelőzési lehetőségeiről és a kezelési módokról bővebb információt talál Betegnavigátor oldalunkon ide kattintva!

"Elvégeztek egy citológiai vizsgálatot, aminek az eredménye negatív lett. Megnyugodtunk, hogy bármi is legyen a baj, rák biztosan nem lehet, úgyhogy majd kikezelik. De nem múltak el a tünetek..." - emlékezett vissza a kezdetekre Tóth Icó. Amikor később megszületett a helyes diagnózis, Wertheim-műtéten esett át, áttéteit pedig sugár- és kemoterápiával kezelték. Immár gyógyultnak mondhatja maga, a Mályvavirág Alapítvány révén pedig azért dolgozik, hogy minél kevesebb nő kerüljön hasonló helyzetbe Magyarországon, mint ő, hiszen améhnyakrákma már megelőzhető, illetve időben felfedezve jól kezelhető. Tóth Icó részletesen beszámol saját történetéről és tapasztalatairól az alábbi videóban.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +13, +23 °C

A napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, ezekből helyenként zápor, zivatar kialakulására kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél, 31, 36 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem érkezik front, ismét az országos kánikula jelenti a veszélyt. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, magas a kiszáradás veszélye. Többeknél migrén léphet fel, csökken a koncentrálóképesség. Megszaporodhatnak az emésztési problémák. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)