Inzulinspóroló tökkivonat

A Kelet-kínai Normal Egyetemen végzett kutatások eredményei azt mutatják, elképzelhető, hogy meg lehet úszni a napi rendszerességgel beadott inzulininjekciókat.

Patkányokat rendszeresen tökkivonattal etettek, és azt tapasztalták, hogy a tökkivonatban gazdag táp segített megvédeni a hasnyálmirigy inzulintermelő béta-sejtjeit.

E jótékony hatás valószínűleg a kivonat antioxidáns és D-chino-inositol-tartalmának tulajdonítható. Mi sem volna kellemesebb, mintha a mindennapi étkezéssel természetes anyagok formájában fogyaszthatnák el a cukorbetegek maradék béta-sejtvédő orvosságukat. Azt azonban még nem tudni, hogy ami a patkányoknál bevált, az embernél ugyanilyen nagy segítséget jelent-e.

Forrás: Xia, T., Wang, Q.: Hypoglycaemic role of Cucurbita ficifolia (Cucurbitaceae) fruit extract in streptozotocin-induced diabetic rats. Journal of the Science of Food and Agriculture. Vol. 87, Issue 9, 1753-1757 o. (online-publikáció 2007. 04.30.)

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: