Koronavírus: újabb 5 áldozat Magyarországon

Tovább nőtt a koronavírus-fertőzöttek és az áldozatok száma Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 623-ra nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 5 új idős áldozattal 26-ra emelkedett - olvasható a koronavírus.gov.hu-n.

koronavírus, koronavírus Magyarország, koronavírus hírek, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus áldozatok, koronavírus magyar áldozat, koronavírus haláleset
koronavírus, koronavírus Magyarország, koronavírus hírek, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus áldozatok, koronavírus magyar áldozat, koronavírus haláleset

Bárki megbetegedhet

A legveszélyeztetettebb csoportokról korábbi cikkünkben olvashat - kattintson ide!

Magyarország már a csoportos megbetegedések szakaszában van, tehát közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. A beazonosított koronavírusos betegeknél azonban valószínűleg jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma - bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A tömegesfertőzéslelassításához ezért nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok és a külföldről hazatérők maradjanak otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat.

Ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre és a krónikus betegekre a legveszélyesebb, ezért a veszélyeztetett csoportba tartozóknak különösen nagy elővigyázatosság javasolt.

A kijárási korlátozással kapcsolatos idősávokat és az egymás közötti távolságtartást is komolyan kell venni - olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkét!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: