Koronavírus: ezért kell otthon maradni

Az össznépességhez viszonyítva egyelőre nincs sok koronavírusos megbetegedés Magyarországon. A járvány terjedése azonban rövid idő alatt drasztikusan felgyorsulhat, ha nem teszünk meg mindent ennek megakadályozása érdekében.

Az emberi elme számára a lineáris növekedés a természetes és jól felfogható. Csakhogy a vírusfertőzések terjedése nem ezt az elvet követi, hanem exponenciálisan növekszik. Ha nem gondolkodunk tudatosan a témát illetően, úgy nehéz időben felismerni, mekkora veszéllyel is állunk valójában szemben. Ahhoz azonban, hogy ne szembesüljön rövid időn belül válságos helyzettel a társadalmunk, még most kell cselekednünk. Lássuk, miként!

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Alig lesz felhő az égen, strandidőre készülhetünk. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon élénk lökések kísérik a délies szelet, a legmelegebb órákban 33, 38 fokot mérhetünk. Csütörtökön még frontmentes marad az idő, de fokozódik a hőség, ami extrém terhelést ró még az egészségesekre is. Gyakoriak az alvászavarok, napközben pedig kábaság, tompaság léphet fel. Gyakori a migrén, az arra hajlamosak keringési problémákat és emésztési panaszokat is tapasztalhatnak. A déli órákat ajánlott árnyékos, hűvös helyen tölteni. A légszennyezettség magas, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)