Élve elásta a párját, életfogytiglant kapott

Leghamarabb 25 év múlva bocsátható szabadlábra feltételesen.

A Nyíregyházi Törvényszék életfogytig tartó fegyházra ítélte azt a férfit, aki két évvel ezelőtt élve elásta a párját Nyírvasváriban - írja a 24.hu. A férfi a beszámoló szerint többször is bántalmazta a nőt, majd azt hitte, megölte őt, ezért temette el a még életben lévő asszonyt.

Az ítélet tényállása szerint R.M. és a későbbi áldozata 2021 óta éltek élettársi kapcsolatban. Az erőszak gyakori volt a kapcsolatukban, a bűncselekmény előtt újból összevesztek, majd a férfi fahasábbal és húsklopfolóval összeverte a nőt.

A munkából aztán arra tért haza, hogy a párja eszméletlenül fekszik a hálószobában. Attól tartva, hogy büntetőeljárás indul ellene, ásott egy mély gödröt a házuk udvarán található istállóba, és az eszméletlen, de még életjeleket mutató nőt elásta úgy, hogy előtte az alsó és felső testére is szemeteszsákot húzott. A nő halálát az élve eltemetéssel járó fulladás okozta.

Az emberöléssel gyanúsított férfi a rendőrségi kihallgatásán elismerte, hogy már többször is bántalmazta a nőt. Az életfogytiglanra ítélt férfi és védője részben felmentésért, részben enyhítésért fellebbezett.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +35 °C
Minimum: +21 °C

Estig napos idő várható a gomolyfelhők fokozatosan leépülnek, kiderül az ég. Addig elsősorban keleten, délkeleten még kialakulhat néhol zápor, zivatar, de teljesen másutt sem zárható ki. A cellákhoz intenzív csapadékhullás, erős, esetleg viharos széllökés is társulhat. Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Késő estére 21 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet. Bár egy hidegfrontnak köszönhetően picit mérséklődött a forróság, továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra