"Testünket eltakarhatjuk, az arcunkat nem"

A ráncok megjelenése sok nő számára rendkívül bosszantó, és keresik is azokat a módszereket, amelyekkel sikeresen felvehetik a harcot a bőröregedés ellen. Lássuk, mit várhatunk az esztétikai kezelésektől.

A témával kapcsolatos legfontosabb kérdésekkel dr. Csernus Krisztina esztétikai bőrgyógyászt kereste fel Semjén Nóra, aki egyúttal saját bőrén tapasztalta meg, miként zajlik egy botoxkezelés. Melyek azok a kezelések, amelyeket egy hétköznapi ember is megengedhet magának? Hány éves kortól érdemes ezeket igénybe venni? Egyebek mellett erről is szó esik alábbi videónkban.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +18, +29 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban kedden délelőtt nyugat felől csökken a felhőzet, de keleten elszórtan záporok kialakulása várható. Délután tovább szakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 29 fok között alakul. Késő este 11, 18 fok lesz. Kedden ugyan markáns front nem érkezik, a körülmények viszont kettősfront jellegű légköri helyzethez hasonlítanak. Felerősödhetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, nyugaton migrén, keleten görcsös fejfájás jelentkezhet. Többen alvásproblémákkal küzdhetnek, a szabadban ingadozó hő- és komfortérzettel érdemes számolni. Gyakori lehet az ingerlékenység is. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció