Halálhoz vezethet a fenékimplantátum

Egy rosszul felhelyezett és ezért a bőr alatt "mozgatható" fenékimplantátumról készült videó sokkol a közösségi oldalakon. A képsorokat készítő nő még szerencsésnek mondható, többen ugyanis belehaltak a beavatkozásba.

Megdöbbentő videó került fel a világhálóra (amelyet azóta több mint 20 ezren meg is osztottak a közösségi oldalakon): egy plasztikai műtéten átesett nő 20 másodpercben bemutatja, hogyan tudja pár mozdulattal megfordítani a fenékimplantátumát. A képsoron jól kivehető, ahogy a beültetett betét lapos oldalának alakja tűnik fel, majd a bőrön keresztül a helyére forgatva "normál", domború pozícióban kerül.

A hölgy ismeretlen, és azt sem osztotta meg, pontosan hol végezték a beavatkozást és milyen típusú implantátumot helyeztek be. Szakértő szerint azonban a felvétel valódi, bár ilyen esetnek nem lenne szabad megtörténnie, ha a műtétet profin végzik el: akkor ugyanis egy akkora zsebet alakítanak ki, amelyben elvileg nem tud mozogni az implantátum.

Nem veszélytelen azonban a beavatkozás: több nő veszítette már életét fenékmegnagyobbító műtét miatt. Annak ellenére, hogy szakemberek figyelmeztetnek, nem szabad nem akkreditált orvosokkal, nem elismert klinikákon ilyen műtéteket végeztetni. Mint a Daily Mail emlékeztet, tavaly áprilisban egy 42 éves, háromgyermekes családanya halt meg, mivel egy papírok nélküli kolumbiai orvos által végzett fenékimplantátum-műtét balul sült el, amikor pedig kórházba szállították, már nem tudták megmenteni az életét. De hasonlóan járt 2009 decemberében az egykori Miss Argentina is, ő 38 évesen az implantátumtól várta a megfiatalodást, de nem élte túl a beavatkozást.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +26, +32 °C
Minimum: +11, +18 °C

A napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, a több és vastagabb felhő a Dunántúlon ígérkezik. Nagyobb eséllyel itt alakul ki eső, zápor, zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél, 23, 30 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön frontmentes idő lesz, de a nagy napi hőingás több panaszt is okozhat. A vérnyomás-ingadozás mellett a fejfájás szintén gyakori tünet lehet, a fokozottan érzékenyeknél pedig a görcsös bántalmak felerősödése is várható. Markáns hatások azonban nem érvényesülnek, a hőségmentes idő jót tesz az alvásnak és a pihenésnek. A Dunántúlon kissé változékonyabb idő lesz, ott ingadozhat a hőérzet. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: