30 kilót fogyott az ötgyerekes anya

Gabrielle May két egyszerű változtatásnak köszönheti, hogy két év alatt leadta súlyfeleslegét.

Egyetlen szabállyal 32 kilót fogyhat - kattintson!

A 34 éves Gabrielle May egy betegség miatt mindig is vékony volt, ám amikor ötödik gyerekét várta, elkezdtek rárakódni a kilók. A helyzeten sokat rontott, hogy ez idő tájt a házassága is véget ért, ő pedig az evésbe fojtotta bánatát. A mennyiségekre egyáltalán nem ügyelt: meg tudott enni egy egész családnak elegendő desszertet egy ültő helyében. És ült is eleget: szinte egész nap fel sem állt a kanapéról.

Ennek meg is lett az eredménye. Súlya 90 kilóra, ruhamérete pedig 44-esre nőtt. De amit ennél is rosszabbul élt meg, az az energiaszintjének erőteljes csökkenése volt. "Nehéz volt reggel felkelni, sétálni. Kényelmetlenül éreztem magam, időnként alig kaptam levegőt, fájdalmakkal éltem" - emlékezett vissza. Mint mondta, egyedülálló anyaként a hétköznapi feladataival is szenvedett, és minden egyes nap végén úgy érezte, hogy már semmire sem maradt energiája.

fogyás, fogyókúra, egészséges életmód, rendszeres testmozgás, édességek, tészta, kenyér, zöldségek, gyümölcsök,
fogyás, fogyókúra, egészséges életmód, rendszeres testmozgás, édességek, tészta, kenyér, zöldségek, gyümölcsök,

Kevesebb étel, több mozgás

A változást az a felismerés hozta el, hogy többet ér annál, mint ahogyan érzi magát. Eldöntötte, hogy igenis változtatni fog az életén és kihozza magából a legjobbat. Mindössze két dolgot tett ezért: kisebb adag ételeket kezdett fogyasztani, és az élete részévé tette a mozgást.

Most már jóval kevesebb előre csomagolt ételt eszik, de csökkentette az édességek és finomságok mennyiségét is. Zöldségből és gyümölcsből viszont sokkal többet fogyaszt. Mivel szereti a tésztát és a kenyeret, ezeket nem helyezte tiltólistára, de a mennyiségre nagyon figyel.

Ami pedig a sportot illeti, két éve még egy kilométer gyaloglástól is elfáradt, nemrég viszont lefutott egy maratont. Manapság kevesebb futóedzést tart, viszont heti 5-6 alkalommal 30 percet edz egy konditeremben.

A nő tehát, aki korábban 44-es méretű ruhákat hordott, most - két évvel az elhatározása után - 34-36-os méretű ruhadarabokat vásárol, súlya pedig 60 kiló körül van. És ami a legfontosabb: jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Jelenleg személyi edzőként dolgozik, és vendégeinek is azt javasolja, hogy legyenek következetesek és kitartóak - így ugyanis biztosan elérik a céljukat.

Forrás: dailymail.co.uk

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés