Hibák, melyekkel elronthatunk egy randit

Párkeresők számára igazán hasznos, ha tisztában vannak vele, hogy mi mindennel ronthatnak el egy ígéretesen induló első randit. Egy felmérés felfedte az öt legnagyobb hibát, amely ellehetetleníti a második találkozás esélyét.

Hogyan befolyásolja a kapcsolatot a szex az első randin? Részletek itt.

A PlentyOfFish nevű társkereső oldal összesen kétezer egyedülálló férfi és nő véleményét kérte ki annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Kisebb meglepetés, hogy a top 5-ös listára nem fért fel a helyzet, amikor a randipartner politikáról kezd el beszélni, mivel csupán a válaszadók 5 százaléka nyilatkozott úgy, hogy ki nem állhatja az ilyesmit.

Lássuk tehát, mit nem érdemes az első randevún elkövetni, ha szeretnénk növelni az újabb légyott esélyét!

1. Babrálás a telefonnal

A megkérdezettek 19 százaléka, tehát közel egyötöde szerint a fő randigyilkos jelenség, ha partnerük folyamatosan az okostelefonjára tekintget az este folyamán. Ennek mindenféle emberi kapcsolatra nézve negatív lehet a hatása, hiszen tisztán üzeni, hogy bármi történjen is a telefonunkon, elsőbbséget élvez a velünk szemben ülő ember társaságához képest. A megoldás természetesen rémesen egyszerű: hagyjuk a készüléket a zsebünkben vagy a táskánkban, amíg tart a randi.

Az okostelefonok hamar elronthatják a randit
Az okostelefonok hamar elronthatják a randit

2. Cigiszünet

A képzeletbeli dobogó második fokára a dohányzás került, a válaszadók 15 százaléka ugyanis kifejezetten utálja, amikor partnere időről időre magára hagyja pár percre a randevún csak azért, hogy elszívjon egy cigarettát. Persze, amennyiben mindkét fél dohányzik, akkor ez nem feltétlenül jön elő, ha viszont egyedül szakítjuk meg a találkát néhány alkalommal, úgy ne csodálkozzunk, ha ez jelenti a rövidre nyúlt kapcsolat végét.

3. Udvariatlanság

Talán nem túlzás feltételezni, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy egy randin nem érdemes bunkón viselkedni. Ugyanakkor az igazán udvariatlan emberek hajlamosak óvatlannak lenni, és könnyen sértővé válhat a viselkedésük egy-egy szituációban. A szinglik 12 százaléka szerint az ilyesfajta habitus egyértelmű indok, hogy ne legyen második esély az összemelegedésre.

4. Történetek az exekről

A felmérésben részt vevők 10 százaléka válaszolt úgy, hogy leginkább az borítja ki, ha partnere a korábbi kapcsolatáról, kapcsolatairól kezd el beszélni. Természetesen mindenkinek van múltja, amelyről idővel kell is beszélgetni, de az első randin jobb, ha hallgatunk róla.

5. Amikor nincs meg a közös pont

Aligha létezik annál rosszabb, ha az együtt eltöltött idő alatt egyre inkább azt vesszük észre, hogy semmi közös nincs bennünk a partnerünkkel. Nem véletlen, hogy a megkérdezettek 9 százaléka ezt a helyzetet jelölte meg legfélelmetesebb rémálmaként. Ilyenkor persze nem könnyű kivárni a randevú végét, mégis érdemes tapasztalatszerzés céljából türelmesnek lenni, majd amint hazaértünk, magunk mögött hagyni a történteket.

Forrás: bustle.com

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +38 °C
Minimum: +15, +24 °C

Folytatódik a hőhullám. Sok napsütésre készülhetünk, néhol hőzivatarok kialakulása sem zárható ki. Délután 32, 38 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön is tovább tart a hőség, front nem érkezik. Gyakoriak lehetnek az alvásproblémák, valamint a fáradékonyság és a dekoncentráltság is. A szívbetegeket nagy terhelés éri, gyakoriak lehetnek a keringési problémák. Kerülje a tűző napsütést, és fontos gondoskodni a rendszeres folyadékpótlásról. Egyre többeknél jelentkezhet fejfájás, migrén is, a tartós hőhullám extrém terhelést jelent. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)