Biztosítsa jövőjét idősebb éveire (x)

Az idősebb korosztálynak gyakran gondot jelent megfelelő biztosítótársaságot, ezáltal pedig ideális biztosítást találni.

Ennek két fő oka van: az egyik a kor szerinti korlátozás, vagyis, hogy bizonyos társaságok nem fogadnak 65 évnél idősebb ügyfeleket, a másik pedig, hogy a legtöbb helyen orvosi állapotfelmérés és részletes egészségügyi elemzést kérnek a leendő ügyféltől a szerződés megkötése előtt.

Az életkor tehát jelentős korlátozás lehet, és még a nagyobb biztosítók közt is kevés akad, amely kifejezetten idősek számára is kínál szolgáltatást. Egyes biztosítók például 50 és 75 év közöttiek számára nyújt biztosítási csomagot, ezzel szemben a 4Life Direct biztosításközvetítő, 85 éves korig bárkinek a jelentkezését elfogadja, minden egyéb körülménytől, így az egészségi állapottól is függetlenül.

Időskori biztonság: Ön dönt

Természetes, hogy biztosítás választása előtt mindenki átgondolja, milyen összeget tud havi szinten a biztosításra költeni. Ugyanakkor érdemes jól körüljárni a lehetőségeket, hiszen bizonyos szerződések esetén akár a biztosítási összeg duplája kerülhet kifizetésre elhalálozás esetén (például a 4Life Direct Dupla Baleseti Halál Fedezete esetén). Azt is érdemes megérdeklődni, hogy növekedhet-e a havi biztosítási díj, mivel valószínűleg Ön sem szeretne olyan szerződést kötni, mely a későbbiekben nem várt költségeket rejthet. Válasszon olyan társaságot, melynél árgaranciát vállalnak függetlenül attól, hogy milyen hosszan tartja fenn a biztosítását.

Védelem Önnek és házas-, vagy élettársának

A családbarát megoldások közé tartozik az a szerződéstípus, mely a házas-vagy élettársak együttes biztosítását szolgálja. Egyes biztosítók ezért olyan konstrukciót kínálnak, mellyel nem csak saját magát, de élettársát, házastársát is biztosítottként jelölheti meg. A 4Life Direct-nél például választhatja azt az Egy fő módozatot, mely szerint csak Ön, vagy az Egy fő + házastárs módozatot, mely esetén Ön mellett párja is biztosítottként szerepel.

Aktuális egészségi állapot

Számos biztosítónál orvosi állapotfelmérés szükséges a biztosítás megkötéséhez, aminek az eredménye akár a jelentkezés elutasításához is hozzájárulhat. Szerencsére vannak olyan biztosítótársaságok, ahol sem véreredményt, sem egyéb orvosi papírt nem kérnek a leendő ügyféltől. Ezen társaságok egyikét képviseli a 4Life Direct, ahol nem szükséges semmilyen állapotigazolást bemutatni a szerződés megkötéséhez, és a társaság nem kérdezi ügyfelét egészségi állapotát illetően. Ha figyelembe vesszük, hogy ráadásul 85 éves korig bárkinek a jelentkezését elfogadják, az idősebb korosztály számára ez a társaság lehet az egyik legjobb választás az életbiztosítás megkötéséhez, hiszen nagyon kedvező feltételeket kínálnak ügyfeleik számára.

További információért kattintson ide!

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +13, +23 °C

A napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, ezekből helyenként zápor, zivatar kialakulására kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél, 31, 36 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem érkezik front, ismét az országos kánikula jelenti a veszélyt. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, magas a kiszáradás veszélye. Többeknél migrén léphet fel, csökken a koncentrálóképesség. Megszaporodhatnak az emésztési problémák. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)