3 biztosítástípus, amit érdemes megvásárolni (x)

Számos társaság és még több különböző biztosítás közül választhat manapság, de korántsem egyszerű átlátni, hogy melyik éri meg igazán. A biztosítók ajánlataik összeállításakor igyekeznek odafigyelni az eltérő társadalmi csoportok különböző igényeire, ezért a paletta igen színes.

Az alábbi felsorolással igyekszünk könnyebbé tenni a döntést az Ön számára, ugyanis az időskori biztonság igenis fontos.

Életbiztosítás

Ez az egyik legalapvetőbb típus a biztosító társaságok kínálatában. Megkötésével családja jövőjére gondol, segíti anyagi boldogulásukat. És bár természetesen a pénz nem pótolhatja egy szeretett családtag elvesztését, a kapott összeg segíthet a mindennapi kiadások rendezésében, például a számlák fizetésében, illetve a temetési költségeket fedezésében. A biztosításközvetítő 4Life Direct kínál határozott idejű kockázati életbiztosítást, mely egy olyan lehetőség, melyet pénzügyi szakértők is ajánlanak, hiszen alacsony havidíjak mellett rendkívül magas biztosítási összeget kínál.

Az életbiztosítás határozott vagy határozatlan időre köthető. A határozott idejű biztosítás magas biztosítási összeget kínál alacsony havi díjak mellett. Ebben az esetben a havi díjak rendszeres fizetésével a biztosítás 10 évig nyújt fedezetet az Ön számára a 4Life Direct által kínált termék esetében.

A határozatlan idejű életbiztosítás a biztosított élete végéig tart. Ezt a típust az idősebb korosztálynak is szánták, akik akár ilyen formában is segíthetik családjukat váratlan elhalálozás esetén is. Ennél a biztosításfajtánál a legtöbb esetben az életkor korlátozó tényező lehet (például egyes biztosítóknál 75 éves kor fölött nem köthető), illetve a legtöbb társaság orvosi vizsgálatot kér a szerződés megkötése előtt. Jobban körüljárva a piacot azonban kiderül, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyek 75 évnél idősebb ügyfeleknek is szólnak - ilyen lehetőséget kínál például a 4Life Direct, ahol 85 éves korig bárki köthet időskori biztosítást, ráadásul nem kérdezik az illetőt egészségi állapotáról, és nem várnak orvosi papírokat sem.

Kórházi biztonság

A kórházi kezelések hosszadalmasak lehetnek, és számos nem várt költséget rejthetnek. Ha ön betegség, vagy egy baleset következtében kórházi kezelésre szorul, az hiányzik legkevésbé, hogy még az anyagi ügyeivel kapcsolatosan is aggódnia kelljen. Ezzel a biztosítástípussal megóvhatja magát és családját a hirtelen felmerülő költségek vagy a kieső bevételek okozta tehertől, mivel kórházi tartózkodása idejét követően napi juttatást kap. Ezt az összeget bármire elköltheti, nem szükséges, hogy a betegségével vagy a kórházzal kapcsolatos dolog legyen.

A 4life Direct Kórházi biztonság biztosításával akár 60 000 forintot is kaphat naponta, amennyiben kórházba kerül, sőt, az ügyfelet nem kérdezik aktuális egészségi állapotáról, így a lehetőség mindenki számára nyitott.

Baleseti Halál Biztosítás

Sajnos senki nem tudhatja, történik-e vele a jövőben valamilyen váratlan tragikus baleset. A nem várt tragédia nem várt költségeket is hozhat családja számára. Ha ezt a biztosítástípust választja, a nehéz időkben biztosíthatja, hogy szerettei ne kerüljenek nehéz helyzetbe anyagilag.

A sajnálatos baleset után szerettei egy összegű kifizetéssel kapják meg a segítséget a felmerülő pénzügyi problémák rendezéséhez, de a kapott készpénz felhasználható akár a hétköznapi számlák rendezésére vagy egy esetleges jelzálogkölcsön visszafizetésére. A 4Life Direct Baleseti Halál Biztosítása 70 éves korig elérhető és a biztosítási összeg akár 15 millió forint is lehet.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)