Pumpkin Spice Latte - őszi újdonság a Starbucks kávézókban

A hűvösebb napokban ismét a meleg italok lesznek a kedvenceink, így a még gazdagabb és változatosabb ízű kávéitalokból válogathatnak a Starbucks kávézóiba betérők.

A Pumpkin Spice Latte kiváló választás ebben a borongós időszakban. Az ital harmóniáját a fahéj , a szerecsendió, a szegfűszeg és a vanília kiegyensúlyozott együttese adja. A kávéhoz a partnerek lágy tejhabot kevernek, és az italt a fűszerezés után tejszínhabbal szolgálják fel. Az őszi különlegességet tíz éve mutatta be először rajongóinak a Starbucks.

Szeptember 10-től érvényes a Starbucks Cappuccino Mosollyal ajánlata. Az őszi promóció alkalmával a Tall Cappuccino-t 490 forintért kínálja vendégeinek a kávézólánc. A Starbucks a szemes kávé szerelmeseiről sem feledkezik meg: két ízzel kedveskedik az otthon kávézóknak. Az Ethiopia szemes kávé az afrikai kávébab erőteljes, gyümölcsös aromájával kínál kellemes kikapcsolódást és felfrissülést. És ha ez mind nem lenne elég, újból kapható az Anniversary Blend, amely az érlelt indonéz kávébabok karakteres és fűszeres ízével teszi még hangulatosabbá az őszt.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +12, +19 °C

A napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, elszórtan, főleg északkeleten lehet zápor, zivatar. A mérsékelt szél helyeként átmenetileg megerősödhet, 25, 30 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön sem érvényesül fronthatás, de a változékonyság kettősfronthoz hasonló tüneteket válthat ki a fokozottan érzékenyeknél. Fejfájás és migrén jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás, felerősödhetnek az emésztési problémák. A szabadban ingadozó hő- és komfortérzetre kell készülni. Egyesek alvászavarokat tapasztalhatnak. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)