Hullámmasszázs a narancsbőr ellen

Ahhoz, hogy igazán eredményesen vehessük fel a harcot a narancsbőr ellen, fontos tisztában lennünk azzal, hogy hogyan alakul ki, és miből is áll pontosan az esztétikai és egészségügyi következményeket is előre vetítő cellulit.

A nők 90%-át érintő probléma ugyanis nem pusztán nagyra nőtt zsírsejtek halmaza. És a rossz hír az, hogy csak sporttal, diétával, főleg krémekkel szinte lehetetlen megszabadulni tőle. Akkor mégis mi lehet a megoldás?

A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. A hízás mellett elsődleges a méreganyagok felhalmozódása, valamint a lelassult vér- és nyirokkeringés. Ezek az okok pedig sajnos folyamatosan generálják egymást, hiszen a növekvő zsírsejtek és a halmozódó salakanyagok egyre inkább gátolják a keringést, aminek pedig éppen az lenne a feladata, hogy megszabadítsa a területet a káros anyagoktól.

Láthatjuk, hogy ha szeretnénk valóban megszüntetni a problémát, akkor olyan megoldást kell rá találni, ami nem csak "elkendőzi" a dolgokat, hanem az alapvető kiváltó okokra van hatással. Ha képesek vagyunk hatékonyan fokozni a vér- és nyirokkeringést, akkor az egész folyamatot megállíthatjuk, sőt visszafordíthatjuk.

Narancsbőrgyilkos nyári gyümölcsök

A legtöbb nő próbálkozott már életében valamilyen cellulit elleni krémmel. A narancsbőr elleni krémek többsége vérbőség fokozó hatással bír, mert valóban az a cél, hogy a terület keringését megindítsuk, fokozzuk. A narancsbőr azonban nem adja meg könnyen magát. Az eredmények elérése érdekében erőteljesebben kell hatni a keringésre, ráadásul nem helyileg, hanem globálisan, a teljes szervezetre kiterjedően. Szerencsére erre is létezik már olyan megoldás, amit rendszeresen használhatunk az otthonunkban.

A masszázs jót tesz a nyirokkeringésnek így a narancsbőrnek is

Az otthoni hullámmasszázs kezelés lényege, hogy a lábakra (valamint szükség esetén a derékra vagy karra) egy speciális, csizmához hasonlító, légkamrás kezelőegységet húzunk. A légkamrákat a hullámmasszázs gép sorra felfújja és leereszti. Ez körülbelül olyan érzés, mint egy simogató, ám rendkívül hatékony masszázs. Ahogy a kamrák egymás után sorra felfúvódnak, tornáztatják az izmokat, az erek falát, fokozzák a vérkeringést, a terület mikro-cirkulációját, és akár 50-szeresére képesek gyorsítani a nyirokkeringést. Ez pedig rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. Segít a lerakódott salakanyagok eltávolításában, a diéta vagy bármilyen zsírbontó kezelés során lebontott anyagok kiürítésében.

4 tuti módszer narancsbőr ellen

Innentől kezdve a fent említett öngerjesztő folyamat végre megfordul, és ahogy távoznak a káros anyagok, úgy fokozódik a terület általános keringése, ami azután egyre több salakanyagot képes elszállítani. A rendszeres hullámmasszázs kezelés, mindamellett, hogy rendkívül jó hatása van az általános egészségi állapotra, látványosan csökkenti a narancsbőrt.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Alig lesz felhő az égen, strandidőre készülhetünk. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon élénk lökések kísérik a délies szelet, a legmelegebb órákban 33, 38 fokot mérhetünk. Csütörtökön még frontmentes marad az idő, de fokozódik a hőség, ami extrém terhelést ró még az egészségesekre is. Gyakoriak az alvászavarok, napközben pedig kábaság, tompaság léphet fel. Gyakori a migrén, az arra hajlamosak keringési problémákat és emésztési panaszokat is tapasztalhatnak. A déli órákat ajánlott árnyékos, hűvös helyen tölteni. A légszennyezettség magas, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)