Gitárosok jelentkezését várják

Különleges, hangulatos családi programmal készülnek Békéscsabán Az autizmus világnapja alkalmából. A rendezvény előtt közreműködni szándékozó gitárosok jelentkezését várják!

Az idén harmadszor gyűlnek össze közös gitározásra Békéscsaba és a környező települések gitárosai az autizmus világnapja alkalmából a Békéscsabai Jókai Színház előtt, 2013. március 30-án, szombaton 19 órakor.

A hangulatos programban közismert dalok hangzanak majd el, az 50 gitáros mellett az éneklésbe a kivetített dalszövegek segítségével a közönség is bekapcsolód hat.

A "Ragyogjon kékben" nemzetközi, figyelemfelkeltő kampány keretében ezen a napon a világ számos pontján kékre világítanak ismert, emblematikus épületeket - Békéscsabán ismét a Jókai Színház ragyog majd kékben. A több száz énekhanggal, akusztikus gitárkísérettel megszólaló magyar dalok a baráti tábortűz körül feledhetetlen élményt ígérnek e különleges estén.

A jelentkezők részére a helyszínen is kivetítésre kerülő dalszövegeket az akkordok jelölésével előzetesen e-mailben is megküldi a szervező AUT-PONT Alapítvány.

Ha jelentkezne, itt teheti meg: www.autpont.hu, autpont@autpont.hu, illetve a 30/9281-997-es telefonszámon.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +14, +20 °C

Nyugat felől csökken a felhőzet. Változóan gomolyfelhős lesz az ég, nagyobb eséllyel keleten alakulnak ki záporok, zivatarok. Élénk, erős északias szél mellett 25, 31 fok közötti maximumokat mérhetünk. Szerdán napközben már nem érkezik front, de a hidegfront mögötti helyzetben még hidegfront jellegű hatás érvényesül. Görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, ingadozhat a vérnyomás. A frissebb időben viszont mérséklődnek az alvászavarok, megszűnik a hőterhelés. A napsütés javítja a hangulatot, a hőérzet sokat javul az előző napokhoz képest. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)