Koronavírus: már csaknem ezer beteg itthon

Az ezerhez közelít Magyarországon a koronavírus-fertőzöttek száma.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 980 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Elhunyt újabb 8 beteg, így 66 főre emelkedett az elhunytak száma - olvasható a koronavirus.gov.hu-n. Az új áldozatok többsége idős ember, ám egyikük 48 éves volt. Ugyanakkor 96 fő már gyógyultan távozott a kórházból.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus áldozatok, koronavírus Magyarország, koronavírus magyar áldozat, koronavírus haláleset
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus áldozatok, koronavírus Magyarország, koronavírus magyar áldozat, koronavírus haláleset

Bárki fertőzött lehet

Magyarország továbbra is a csoportos megbetegedések szakaszában van. Már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus, ezért a beazonosított koronavírus-fertőzötteknél valószínűleg jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek.

A koronavírus-járvány lelassításához nagyon fontos, hogy aki teheti, maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat.

Különleges, víruspusztító fertőtlenítéssel próbálkoznak a BKV járatain - részletek társportálunk, az nlc.hu cikkében!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek, de csapadék nem várható. Délután folytatódik a napos idő, az időnként megnövekvő felhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció