Koronavírus: Kapás Boglárka is megfertőződött

Pozitív lett a második koronavírustesztje Kapás Boglárkának, akinek egyelőre nincsenek tünetei. A sportoló két hétig lesz karanténban otthonában.

Közzétették a koronavírus magyarországi áldozatainak korát és alapbetegségeit - olvassa el cikkünkben a részleteket!

Kapás Boglárka egy, a Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be a hírt. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok úszónő elmondta, annak érdekében, hogy folytathassa a felkészülést, két koronavírusteszten kellett átesnie. Az első negatív lett, a második azonban már kimutatta a fertőzést.

Jól érzi magát, nincsenek tünetei

Mint hangsúlyozta, két hétig házi karanténban lesz az otthonában, maximum a kertjébe megy ki egy kicsit levegőzni. Arról is beszélt, hogy egyelőre jól érzi magát, semmilyen tünete nincsen, ám pont ezért szerette volna felhívni mindenki figyelmét a fokozott óvatosságra.

"Pozitív vagyok, de nincs semmi bajom, és ezért fontos, hogy ha nincs semmi bajotok, akkor is nagyon vigyázzatok. Vegyétek fel a maszkot, a kesztyűt, és ha tehetitek, folyamatosan maradjatok otthon, hiszen így is lehettek hordozók, és fertőzők, hogy nincs semmi bajotok, és nem gondolnátok, hogy fertőzöttek lehettek" - magyarázta a sportoló, aki mosolyogva zárta a videót, és megnyugtatta rajongóit, jelentkezik, ha valamilyen érdekes történésről tud beszámolni.

New York Times: "A magyarok kedves cselekedetekkel reagálnak a krízisre" - kattintson ide, és olvassa el a részleteket társportálunkon, az nlc.hu-n.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: