Koronavírus: 21 új fertőzött itthon

Egy nap alatt 21 új koronavírus-fertőzöttet és 5 újabb halálesetet regisztráltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, így 3556-ra nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Emellett elhunyt újabb 5 idős, krónikus beteg, ezzel 467-re emelkedett a koronavírus-járvány hazai áldozatainak száma - olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus halottak száma, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus gyógyultak száma
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus halottak száma, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus gyógyultak száma

Jelenleg 1677 aktív koronavírus-fertőzött van Magyarországon, a gyógyultak száma pedig elérte az 1400-at. A friss adatok szerint 10394 személy van hatósági házi karanténban, és már több mint 138 ezer koronavírustesztet végeztek el az ország akkreditált laboratóruimaiban.

Tegnap vidéken és Pest megyében újabb enyhítések léptek életbe, és a fővárosban is megszűnt a kijárási korlátozás. A koronavírus-járvány azonban még nem ért véget, így továbbra is fontos az általános óvintézkedések betartása.

Másodszor is koronavírusos lett egy asszisztensnő Romániában - a részletekért olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkét!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés