Koronavírus: 21 új fertőzött itthon

Egy nap alatt 21 új koronavírus-fertőzöttet és 5 újabb halálesetet regisztráltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, így 3556-ra nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Emellett elhunyt újabb 5 idős, krónikus beteg, ezzel 467-re emelkedett a koronavírus-járvány hazai áldozatainak száma - olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus halottak száma, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus gyógyultak száma
Emberek a fővárosi Erzsébet téren a korlátozások enyhítése után. Fotó: MTI/Mónus Márton

Jelenleg 1677 aktív koronavírus-fertőzött van Magyarországon, a gyógyultak száma pedig elérte az 1400-at. A friss adatok szerint 10394 személy van hatósági házi karanténban, és már több mint 138 ezer koronavírustesztet végeztek el az ország akkreditált laboratóruimaiban.

Tegnap vidéken és Pest megyében újabb enyhítések léptek életbe, és a fővárosban is megszűnt a kijárási korlátozás. A koronavírus-járvány azonban még nem ért véget, így továbbra is fontos az általános óvintézkedések betartása.

Másodszor is koronavírusos lett egy asszisztensnő Romániában - a részletekért olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkét!

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +26, +37 °C
Minimum: +17, +23 °C

A változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is készülhetünk, nyugaton és északon lehet zápor, zivatar. Élénk, erős lesz az északnyugati szél, a legmelegebb órákban nyugaton 26, 30, máshol 31, 37 fokot mérhetünk. Kedden a hőség mellett egy lassan mozgó hidegfront jelenti a terhelést. Nyugaton görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, keleten pedig a hőkimerülés, a fáradékonyság és az erős gyulladásos panaszok lesznek a legjellemzőbbek. A keleti tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. A keringési rendszert országszerte nagy igénybevétel éri. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: