Moss Hírlevelek

Ralph W. Moss azzal a céllal vizsgálta meg a daganatos betegségekkel kapcsolatos, gyakran ellentmondó megállapításokat, hogy segítsen a daganatos betegeknek és családjuknak pontos információk alapján dönteni saját sorsukról.

"Az alternatív rákkezelések szakértője"

Így nevezi a londoni Sunday Times Ralph W. Mosst, aki kétszáznál is több beszámolóban foglalta össze a rák kezelésével kapcsolatos kutatásainak eredményét. Az eredeti nyelven The Moss Reports elnevezésű sorozat egyes részeit egyre bővülő számban magyarul is olvashatják oldalainkon. Az olvasmányos, közérthetően megfogalmazott hírlevelek hátterében harminc esztendőnyi kutatómunka áll, melyről többet is megtudhat a szakértő . Az alábbiakban részletet közlünk Ralph Moss internetes olvasóinak címzett leveléből.

Mi ösztönöz a munkára? ...A REMÉNY!

"Hajnali öt óra van. Évek óta ilyenkor jövök be az irodámba és kezdek dolgozni. Körülöttem számítógépek, telefon, fax, iratrendezők, a falakat elborítják a régi és új könyvek, sok évnyi gondos gyűjtőmunka eredményei. Nap mint nap hosszú órákat töltök itt, hogy minél többet megtudjak a rák kezeléséről. Vannak, akik kissé fanatikusnak tartanak. Én azonban szeretnék pontos információkat megosztani a daganatos betegekkel és családtagjaikkal... ez pedig sok kutatást igényel.

Munkám gyakran elszakított az otthonomtól és a családomtól, mert gyakran utazom az Egyesült Államokban, de Európába, Mexikóba és a világ más részeire is, hogy kutatásokat végezzek az újfajta kezelésekkel kapcsolatban. Tucatnyi orvost, klinikát, kórházat és laboratóriumot kerestem fel, hogy újító szellemű doktorokkal találkozzam, és beszélgessek a pácienseikkel. Első kézből szerzett adataikat magam értékelem. Emellett arra törekszem, hogy minden munkanapon telefonon konzultáljak egy rákos beteggel és családjával a személyes körülményeiről.

Mi motivál arra, hogy harminc évnyi munka után még mindig ilyen szigorú munkarend szerint éljek? Mi tölt fel energiával, mi sarkall munkára? Nagyon egyszerűen: a remény. Nem létezik rák elleni "varázsszer". Ugyanakkor számos betegem életében tapasztaltam drámai javulást. Ez az, ami élteti bennem a reményt és az elhatározást, hogy még inkább kivegyem a részem a rákkutatásból. Abban reménykedem, hogy képes vagyok változást hozni a rákos betegek és családjuk életébe [...].

Pontosan mi a rák? Hogyan viszonyul a normál biológiai működéshez? Ezek a kérdések foglalkoztatnak. [...] A rák napjaink vezető haláloka a 85 év alatti népességben. Mindaz a tudás, aminek eddigi kutatásaim során a birtokába jutottam, feljogosít a reményre, hogy a világon élő daganatos betegek a jövőben hatékonyabb kezelésekhez juthatnak hozzá [...] ideértve a hagyományos megközelítések mellett az alternatív módszereket, a gyógynövények alkalmazását, az akupunktúrát, a meditációt, a jógát, a kiropraktikát és sok minden mást.

Fordította és szerkesztette:
Bakács Tibor
az orvostudomány doktora

Ralph W. Moss Ph.D.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: