Egy évig mindennap maratont futott a rákbetegekért

Jótékony cél vezérelte azt az angol férfit, aki 2022 minden napján teljesítette a maratoni távot, vagyis 365 alkalommal futotta le a több mint 42 kilométert.

Különleges akciójával az 53 esztendős Gary McKee összesen egymillió fontot gyűjtött két, egyaránt rákbetegeket ápoló intézmény javára. Utolsó etapját szombaton, szilveszter napján teljesítette az észak-angliai Cumbriában – számolt be róla a Sky News.

A háromgyermekes férfi a sellafieldi atomerőmű alkalmazottja. Rendre munkakezdés előtt, reggelente futott, a tizenkét hónap alatt pedig összesen több mint 15,4 ezer kilométert tett meg. Mindennek során 22 pár cipőt koptatott el, amelyeket adománygyűjtés céljával aukción értékesített.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

)
Az ülőmunka veszélyei

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +14, +18 °C
Minimum: +1, +8 °C

Több órára kisüt a nap, majd délután nyugat felől elkezd megnövekedni a felhőzet. Napközben számottevő csapadék nem várható, de estétől egyre többfelé kell esőre, záporra készülni. Megélénkül a délire forduló szél, 14, 19 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem jön front. Az előző napi fronthatás miatt azonban a fokozottan érzékenyek még mindig tapasztalhatnak vérnyomásproblémákat, illetve sokaknál a fejfájás sem szűnik meg teljesen. A napsütés javítja a hangulatot, a a kinti programoknak kedveznek a feltételek. Este, éjjel erős hidegfront érkezik! További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: