"Szemetesnek használtam a testem"

Gácsi-Rózsa Ágnesnél egy nőgyógyászati vizsgálaton merült fel a gyanú, hogy inzulinrezisztenciával küzd. A hölgy maga is belátja, hogy korábbi életvitelével nagyban hozzájárult betegsége kialakulásához, a bajból erőt merítve azonban ma már egészségesen éli a mindennapjait.

Hogyan kezelhető az inzulinrezisztencia? Részletek itt.

Azinzulinrezisztenciaegy igen gyakori anyagcsere-betegség, amely kezeletlenül nagy eséllyel 2-es típusú cukorbetegséghez vezet. Az IR megjelenésében - a genetikai hajlam mellett - jelentős szerepe lehet a mozgáshiánynak és az egészségtelen táplálkozási szokásoknak, ha azonban időben felfedezik a problémát, életmódváltással legtöbbször elérhető a teljes gyógyulás. Ezzel szemben a már kialakult diabétesz krónikus állapotnak számít, amely esetén a kezelés csupán a betegség kordában tartására irányul.

Gácsi-Rózsa Ágnes megváltoztatta az életmódját inzulirezisztenciája diagnosztizálása után
Gácsi-Rózsa Ágnes megváltoztatta az életmódját inzulirezisztenciája diagnosztizálása után

Az orvosok általában más betegségek, rendellenességek kapcsán kezdenek inzulinrezisztenciára gyanakodni. Nők esetében például gyakran a családalapítás időszakában születik meg a diagnózis, amikor a meddőség okainak keresése közben derül fény a problémára.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +14, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, záporok és zivatarok is kialakulhatnak szórványosan. Élénk, erős lökésekkel kísért északi szél mellett 25, 33 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban. Vasárnap kezdetben még hidegfronti hatás várható, majd a front mögött is jelentkezhetnek görcsös panaszok, többek között hasi görcsök is. A fejfájás egész nap jellemző lehet, a szeles tájakon pedig erősebben jelentkezhetnek a tünetek. Zivatarokban romolhat az asztmások állapota. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)