Cicabio Kézkrém, a sérült kezek barátja (x)

Nemcsak a csípős téli hidegnek, de a világjárvány miatt a fertőtlenítőszereknek is jobban kitett bőrnek igazi kényeztetés egy nyugtató és regeneráló balzsam, ami kesztyűként védi kezünket.

Számos oka lehet a sérült, kirepedezett, túlságosan száraz kezeknek, ám a dermesztő téli időjárás és a napjainkban szükséges fokozott szappanos kézmosás és alkoholos fertőtlenítők használata egyre többeknél okoznak kellemetlenséget, ami akár a mindennapi tevékenységükre, munkájukra, társas kapcsolataikra is hatással lehet.

kézápolás

Természetesen jól tudják ezt a BIODERMA laboratóriumában is, ezért nem késlekedtek a megnyugtató válasszal, és megalkották a Cicabio Kézkrémet. Az ökobilológiai elvek előtérbe helyezésével fejlesztett balzsam kézmosások közötti alkalmazása hosszú távú hatékonyságot garantál, miközben maximálisan alkalmazkodik megszokott életvitelünkhöz.

A BIODERMA szakembereinek célja a bőr egészségének helyreállítása, ezért szerteágazó tapasztalataik alapján jól tudják, hogy amennyiben a vékony és különösen érzékeny kézbőr sérül, úgy a legalapvetőbb tevékenységek is kellemetlenné, fájdalmassá válhatnak.

A Cicabio Kézkrém alapvető feladatának ezért a repedezett kezek megnyugtatását, védelmét és regenerálását jelölték meg. Éppen ezért a speciális balzsam azonnal véd és nyugtat, hiszen a sérült kezek számára az a legsürgetőbb, hogy megvédjük az irritáló külső hatásoktól, ugyanakkor enyhítsük a fájdalomérzetet.

kézápolás

A Cicabio Kézkrém biomimetikus védőréteget képez annak érdekében, hogy távol tartsa a káros tényezőket, valamint a BIODERMA egyedülálló és szabadalmaztatott Antalgicine™ technológiája révén nyugtató balzsamként csillapítja a diszkomfortérzetet, nem utolsó sorban pedig tartósan regenerálja a bőrt. A Cicabio Kézkrém innovatív ápoló hatását a bőr saját hidrolipid filmje ihlette, ezért a kizárólag hidratáló hatással rendelkező hagyományos kézkrémekkel ellentétben teljeskörű ellátást nyújt a sérült kezeknek: nyugtat és véd, valamint hosszú távon fejti ki regeneráló hatását.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)