Cicabio Kézkrém, a sérült kezek barátja (x)

Nemcsak a csípős téli hidegnek, de a világjárvány miatt a fertőtlenítőszereknek is jobban kitett bőrnek igazi kényeztetés egy nyugtató és regeneráló balzsam, ami kesztyűként védi kezünket.

Számos oka lehet a sérült, kirepedezett, túlságosan száraz kezeknek, ám a dermesztő téli időjárás és a napjainkban szükséges fokozott szappanos kézmosás és alkoholos fertőtlenítők használata egyre többeknél okoznak kellemetlenséget, ami akár a mindennapi tevékenységükre, munkájukra, társas kapcsolataikra is hatással lehet.

kézápolás

Természetesen jól tudják ezt a BIODERMA laboratóriumában is, ezért nem késlekedtek a megnyugtató válasszal, és megalkották a Cicabio Kézkrémet. Az ökobilológiai elvek előtérbe helyezésével fejlesztett balzsam kézmosások közötti alkalmazása hosszú távú hatékonyságot garantál, miközben maximálisan alkalmazkodik megszokott életvitelünkhöz.

A BIODERMA szakembereinek célja a bőr egészségének helyreállítása, ezért szerteágazó tapasztalataik alapján jól tudják, hogy amennyiben a vékony és különösen érzékeny kézbőr sérül, úgy a legalapvetőbb tevékenységek is kellemetlenné, fájdalmassá válhatnak.

A Cicabio Kézkrém alapvető feladatának ezért a repedezett kezek megnyugtatását, védelmét és regenerálását jelölték meg. Éppen ezért a speciális balzsam azonnal véd és nyugtat, hiszen a sérült kezek számára az a legsürgetőbb, hogy megvédjük az irritáló külső hatásoktól, ugyanakkor enyhítsük a fájdalomérzetet.

kézápolás

A Cicabio Kézkrém biomimetikus védőréteget képez annak érdekében, hogy távol tartsa a káros tényezőket, valamint a BIODERMA egyedülálló és szabadalmaztatott Antalgicine™ technológiája révén nyugtató balzsamként csillapítja a diszkomfortérzetet, nem utolsó sorban pedig tartósan regenerálja a bőrt. A Cicabio Kézkrém innovatív ápoló hatását a bőr saját hidrolipid filmje ihlette, ezért a kizárólag hidratáló hatással rendelkező hagyományos kézkrémekkel ellentétben teljeskörű ellátást nyújt a sérült kezeknek: nyugtat és véd, valamint hosszú távon fejti ki regeneráló hatását.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13, +18 °C
Minimum: +6, +11 °C

Hazánkban vasárnap délelőtt borult időre van kilátás, elszórtan várható eső. Délután túlnyomóan borult lesz az ég, szórványosan további eső, zápor alakul ki. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul. Késő este 7, 12 fok lesz. Vasárnap kettősfront hat a szervezetre, ezen belül a hidegfrontra jellemző tünetek lehetnek erősebbek. Gyakori lehet a fejfájás és a migrén, sokan tapasztalhatnak keringési panaszokat és rosszullétet. Lehangoltság, rosszkev léphet fel, csökken a teljesítőképesség. Fennáll a megfázás veszélye, a szabadtéri programok során réteges öltözet javasolt. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső