Nyugati orvoslás vagy akupunktúra? Most kérdezzen!

Az akadémiai orvoslás és a hagyományos kínai orvoslás együttes felhasználásával nyújt segítséget a hozzá forduló betegeknek dr. Magony Mónika.

Csütörtökön 16 órától 17 óráig ismét élő adással jelentkezik a VideóRendelő .

E heti vendégünk Dr. Magony Mónika belgyógyász-kardiológus, autogén tréner, a Hagyományos Kínai Orvoslás képviselője. A Magyar Relaxációs és Szimbólum-terápiás Egyesület, a Magyar Kardiológusok Társasága, a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága tagja.

A nyugati típusú orvoslás mellett akupunktúrával is foglalkozik, igyekszik személyre szabott segítséget nyújtani minden hozzá fordulónak.

Ha belgyógyászattal, kardiológiával, relaxációval,vagy akupunktúrával kapcsolatos kérdése van, tegye fel szakértőnknek, aki élő adásban válaszol!

Kérdezzen most vagy az adás közben a Videórendelő oldalán , és kövesse az élő adást 2014. április 17-én (csütörtökön) 16:00 órától 17:00 óráig! Ugyanitt megtekintheti a korábbi adásokból készült felvételeket is. Videórendelő a HáziPatika.com-on 2014. április 17-én 16 és 17 óra között!

)
Elhízás szövődmények (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +1, +11 °C
Minimum: -4, +5 °C

Erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé lehet eső, zápor. Megélénkül, megerősödik a délies szél, 2, 11 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken erős kettősfronti hatás érvényesül. A szívbetegek állapota romolhat, emellett keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. Alacsony hő- és komfortérzettel kell számolni, a tompuló reflexek miatt a balesetveszély is fokozódik. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: