Kutyái védelmezték az elkóborolt michigani kislányt

A kétéves kislány a vidéki otthonából kóborolt el, egyenesen a közeli erdőbe. A család két kutyája követte őt és végig vele maradt.

Michigani vidéki otthonából indult egyedül útnak egy kétéves kislány. Szülei nem vették észre, hogy elhagyta a házat, a család két kutyája azonban igen. Az állatok mellé szegődtek, és azután is vele maradtak, hogy a gyermek a közeli erdőségbe tévedt - írja az AP hírügynökség.

Nem hagyták magára a kutyák

A katonák drónokat és rendőrkutyákat használtak a keresés során, míg a helyi rendőrség, illetve Michigan és a szomszédos Wisconsin polgárai élőláncot alkotva kezdtek a közeli erdőség átkutatásába. A gyermek néhány órán belül elő is került, négylábú testőreinek társaságában. "A kislány a földön aludt a kisebbik kutyához bújva, az állat a feje alatt volt, mintha a párnája lett volna. A nagyobb kutya közvetlenül mellette feküdt és vigyázott rá" - számolt be a mentésről Mark Giannunzio rendőrhadnagy.

kutya, kislány
Házi kedvencei kitartottak a kislány mellett. Fotónk illusztráció, forrás: Getty Images

A kislány csaknem 5 kilométert tett meg a családi háztól, mire éjfél körül a mentőcsapatok rájuk leltek. Az orvosok szerint a kislánynak nem esett baja, a kihűléstől pedig megóvhatták az állatok, amelyek a testükkel melengették a gyermeket.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +3 °C
Minimum: -3 °C

Döntően borult lesz az ég. Az egyre erősödő csapadékzóna napközben északkelet felé halad tovább, amiből döntően eső, a főváros térségében és az északkeleti harmadban havazás valószínű. Az Északi-középhegység és a Dunakanyar térségében vastag hótakaró is kialakulhat. A halmazállapot-váltás határa a nap során fokozatosan tolódik észak felé, így egyre több helyen fagyott esőre, ónos esőre, majd esőre válthat a csapadék. Legtovább az északi határnál tarthat ki a havazás. A délies szél estig csak kevés helyen élénkül meg, majd délkeleten már megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában +2 és +7, de a főváros térségében és az északkeleti harmadban csupán -2 és +1 fok között alakul. A frontérzékenyek napját kettős fronthatás nehezítheti meg.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra