+13° - +31°
Nincs front

Étrendkiegészítő-kereső

PROCONT kapszula (Tejfehérjét és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő)


Kiszerelés: 30x

Fogyasztói ár: 13330 Ft*

Notifikációs szám: 12188/2013

Az étrend-kiegészítő leírása

A termék általános leírása
A Procont étrend-kiegészítő kapszula egy nemzetközi szabadalom által védett technológiával kinyert biológiai rendszerből származó fehérjét tartalmaz. A hatóanyag mögött álló szabadalom birtokosa Dr. Bertha András experimentális toxikológus, gyógyszerész-farmakológus. 2002. január 15-én elsőbbséggel jelentette be az \"Eljárás tumor-ellenes hatóanyag kinyerésére\" című találmányt a Magyar Szabadalmi Hivatalnál szabadalmaztatási eljárásra. A szabadalom a P0200172 számot kapta, a nemzetközi szabadalom 2003. január. 15-én PCT/HU0300004 számmal lett bejegyezve.
A lezárt preklinikai (állatkísérletes), nemzetközileg előírt vizsgálatok eredményei alapján kijelenthetjük, hogy a hatóanyag: túlélési mutatója többszörösen meghaladja a ma ismert hatóanyagokét, az eddig vizsgált ötféle daganattípus alapján nem rákspecifikus, toxikus mellékhatás 50-szeres túladagolásnál sincs, terápiás és toxikus dózisa közötti távolság nagy, a daganat jelentősen előrehaladott állapotában is hatásos, biológiai rendszerből állítható elő, az alapanyagforrás széles körben megtalálható, előállítása olcsó, így a várható terápiás kezelések olcsóbbak lesznek a ma használatos terápiás eljárásoknál.
A találmány előnyei más technológiákkal szemben
A kutatásaink során egy természetes biológiai rendszerből izoláltunk két olyan - eddig nem ismert és nem publikált - fehérje frakciót, amely a fenti négy géncsoport közül két géncsoport szintjén fejti ki daganatgátló hatását. Nevezetesen a DNS javító gének szintjén, valamint a programozott sejthalált befolyásoló géneken keresztül gátolja a daganatos folyamatokat.
Más állatokon tesztelt kemoterápiás szerekkel összehasonlítva a Procont hatóanyaga az alábbi előnyökkel rendelkezik: Az állatkísérletekben általános daganatellenes hatással rendelkezik. Ezt erősíti meg az a tény, hogy hatását a sejtosztódás fázisában fejti ki, a tumorszupresszor génen keresztül hat: ennek fiziológiás szintjét fenntartva normális mennyiségű ún. P53 enzimcsoport termelődik, ami a sejtosztódás folyamatában felismeri az átírási hibákat, és azonnal elpusztítja a még ketté nem osztódott sejtet. Nagy a terápiás szélessége. Nem toxikus. Káros mellékhatása nem ismert. Biológiai rendszerből állítható elő.

Hatóanyag tartalom
Kalcium-karbonát 459 mg, tejfehérje 40 mg, retinil palmitát 1,7 mill. IU/g 1,3 mg, kolekalciferol 40 mill. IU/g - 5 µg.

Adagolás
Naponta 1 kapszula fogyasztása javasolt.

Megjegyzés
Tárolás: nedvességtől, fénytől védve, szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tárolandó!

Az étrend-kiegészítő formája
Kapszula

Csomagolás
30 darab 500 mg-os töltősúlyú kapszula 2 db 15 kapszulás bliszter csomagolásban színes fóliázott kartondobozban.

Hol van a legközelebbi patika? Keresse meg!

Az adatbázis utolsó frissítése: 2019.01.04.

PHARMINDEX
Az adatokat a PHARMINDEX gyógyszer-információs adatbázis szolgáltatja.
© Vidal Next Kft. 2021

Kövesse a Házipatikát:

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Nincs front

Maximum:
+26, +31 °C
Minimum:
+13, +18 °C

Hazánkban kedden délelőtt a napsütést gomolyfelhők zavarják, néhol fordulhat elő gyenge zápor.

Egészséget befolyásoló hatások:
erős

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!