Vitába fulladt az életmentés

Óriási veszekedés tört ki a mentők miatt – adta hírül az Országos Mentőszolgálat. Egy féltékenységi vita igen kellemetlen helyzetbe hozta a bajtársakat, a beteg felesége pedig végül külön autóval ment a kórházig.

Sikeres, ám nem mindennapi mentésről adott hírt a mentőszolgálat. Ahogy az esetről beszámoló posztjukban írták, a napokban egy fejsérülést szenvedett, 35 év körüli ittas férfihez vonultak ki. Ám az ellátott úgy vélte, felesége „kacérkodott” az életmentőkkel.

mentőautó, rohamkocsi
Féltékenységi jelenet lett a fejsérülés vége. A kép illusztráció, forrása: Getty Images

Kellemetlen helyzet volt

„A féltékenységi vita igencsak kellemetlen helyzetbe hozta bajtársainkat, ezért rekord gyorsasággal látták el a vérző fejsebet, és igyekeztek mielőbb elhagyni a helyszínt a sérülttel” – írták. Itt azonban még nem ért véget a vita, ugyanis a nő – érthető módon – szerette volna elkísérni a férjét, ez viszont csak „további olaj volt a tűzre”.

A sérült férfi szerint ez csak egy ürügy lett volna a nőnek arra, hogy folytathassa a beszélgetést a mentőkkel, így nem engedte feleségének, hogy velük tartson.

Mindannyian számtalan balesetet átélünk életünk során, és ezek következtében kisebb-nagyobb sérüléseket szerzünk. A fejsérüléseket azonban különösen komolyan kell vennünk, főleg akkor, ha ezek a tünetek jelennek meg.

A nő végül külön autóval ment

A beszámoló szerint az életmentőknek végül sikerült lecsillapítaniuk a kedélyeket, a sérültet pedig stabil állapotban tudták kórházba szállítani. A feleség viszont kénytelen volt a saját autójával követni férjét a sürgősségire. „Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!” – zárta a posztot az Országos Mentőszolgálat.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27 °C
Minimum: +11 °C

Felhőtlen lesz az ég. Hajnalra foltokban párássá válik a levegő, köd is képződhet. Csapadék nem lesz. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 14 fok között várható, de a hidegre érzékeny részeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet. Fronthatásra napközben nem kell számítani, a nagy hőingás azonban sokak szervezetét megterheli.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra