Koronavírus: nagykövet-helyettes a 10. áldozat

A budapesti brit nagykövet-helyettes a koronavírus-járvány tizedik magyarországi áldozata - erősítette meg a nagykövetség.

A 37 éves Steven Dick a tizedik magyarországi áldozata a koronavírus-járványnak. A férfi kedden halt meg Budapesten.

koronavírus, koronavírus Magyarország, koronavírus Budapest, koronavírus áldozatok, koronavírus haláleset, koronavírus nagykövet-helyettes,
koronavírus, koronavírus Magyarország, koronavírus Budapest, koronavírus áldozatok, koronavírus haláleset, koronavírus nagykövet-helyettes,

Mindenkit megdöbbentett a hír

Koronavírus: élelmiszerek is fertőzhetnek - olvassa el a részleteket!

"Mióta a nagykövet-helyettes tavaly októberben Budapestre érkezett, professzionalizmus jellemezte munkáját, és nem utolsósorban kiváló magyartudása" - emlékezett vissza Iain Lindsay brit nagykövet. Mint mondta, a nagykövet-helyettes halálhíre az egész csapatot megdöbbentette. A koronavírus-fertőzés miatt elhunyt férfit kollégái mellett szülei gyászolják.

Újabb 35 fertőzött

Magyarországon továbbra is terjed az új típusú koronavírus. Ahogy már olvashatták a HáziPatika.com-on, a legfrissebb adatok szerint 261-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Az itthon diagnosztizált betegek közül 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 247 magyar állampolgár.

Jó hír azonban, hogy egy nap alatt héttel, 21 főről 28-ra nőtt a koronavírus-fertőzésből kigyógyultak száma.

A járványhelyzet önmagában speciális, de vannak olyan életesemények, amelyek tovább nehezíthetik. Ilyen például az, amikor kórházba kerül a gyerekünk. Mit tehetünk ilyenkor? A válaszért olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkét!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +10, +15 °C

Délelőtt a napsütés mellett változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Délután a napos időszakokat időnként gomolyfelhők zavarják, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Viharos idő