Ha megvette, ne egyen ebből a löncshúsból

Idegen anyag, feltehetően csontszilánk került bele, ezért visszahívott és kivont a forgalomból egy löncshúskonzervet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Mint az a Nébih honlapján olvasható, a 300 grammos Agrico Löncshús Lengyelországból származik. A visszahívás a 2024. szeptember 24-i minőségmegőrzési idejű konzerveket érinti.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy a terméket semmi esetre se fogyasszák el, ha vásároltak belőle. A visszavételről és a vételár visszatérítésének lehetőségéről a vásárlás helyén kérhetünk tájékoztatást.

300 grammos Agrico Löncshús
Fotó: Nébih
)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +12, +20 °C

Többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül az északkeleti szél, a maximumhőmérséklet 25, 33 fok között szóródik. Hétfőn nem érkezik front. A fülledtség idején nehézlégzés, rosszullét jelentkezhet, többen fejfájást tapasztalhatnak. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok, az arra hajlamosaknál vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az érzett hőmérséklet is ingadozik. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: