Gyerekjáték a sebfertőtlenítés!

Még tart a jó idő, ezért többet vagyunk a szabadban - ekkor könnyen előfordulhatnak kisebb balesetek. A bőr felhorzsolódhat, sérülések, sebek keletkezhetnek rajta, melyek ugyan nem jelentenek nagy veszélyt, ám könnyen elfertőződhetnek.

Az ilyen apróbb sérülések esetében nyújt gyors és hatékony segítséget a Dettol Med külsőleges oldatos spray. A gyerekek és a felnőttek esetében egyaránt gyors ellátásra van szükség, még ha pici is a seb, hogy megakadályozzuk a felülfertőződést. Ehhez azonban a vízzel történő lemosás nem elégséges, meg kell tisztítani a sebet a baktériumoktól.

A Dettol Med külsőleges oldatos spray egy táskában is könnyen elfér, így mindenhova magunkkal vihetjük, és praktikus pumpás adagolójának köszönhetően azonnali gyors segítséget nyújthatunk a sérülés megtisztításában és a baktériumok eltávolításában. A többi, nem spray formában kapható fertőtlenítő készítményhez képest pedig ezt vatta használata és a seb érintése nélkül tudjuk egy pillanat alatt elvégezni.

A Dettol Med klinikailag tesztelt és bizonyítottan hatékony a sebek elfertőződésének megakadályozásában, így hasznos szolgálatot tehet a mindennapi élet során bekövetkező kisebb sérülések kezelésében.

A Dettol Med vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény benzalkónium-klorid hatóanyaggal.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +26, +32 °C
Minimum: +10, +20 °C

A napsütés mellett a gomolyfelhők is megnövekszenek, elszórtan kell záporra, zivatarra készülni, de nem fog mindenhol esni. Élénk lesz az északkeleti szél, a legmelegebb órákban 26, 32 fok közötti hőmérsékleteket mérhetünk. Szombaton frontmentes idő lesz, de továbbra is kettősfront jellegű tünetek jelentkezésére kell számítani. Görcsös és migrénes fejfájás is felléphet, gyakoriak lehetnek a keringési panaszok. Többen ok nélküli ingerlékenységet tapasztalhatnak. A hőérzet ingadozó, helyenként az esernyő is kellhet. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)