„A gondolat, hogy a karjaim közt hal meg, kivetkőztetett önmagamból”

Ezúttal nem csupán hálálkodó, hanem egyúttal bocsánatkérő levelet is kaptak a mentők.

Egy aggódó anya beismerte, hogy félelmében ingerülten és lekezelően viselkedett a segélyhívását fogadó mentésirányítóval, és ezért bocsánatot is kért – derült ki az Országos Mentőszolgálat által megosztott levélből.

mentésirányító telefonál
Egy anya beismerte, hogy ingerülten és lekezelően viselkedett a mentésirányítóval. Fotó (illusztráció): Országos Mentőszolgálat / Facebook

Bocsánatot kért és köszönetet mondott

„A két éves kisfiam hirtelen rosszulléte és az a gondolat, hogy esetleg a karjaim közt hal meg (szerencsére jobban van), teljesen kivetkőztetett önmagamból. Tisztában vagyok vele, hogy a segítőkészség és az életmentésre törekvés vezérelte, amit pont én akadályoztam azzal, hogy semmi együttműködést nem tanúsítottam – olvasható az anya beszámolójában.

Remélem, fogadja őszinte bocsánatkérésemet, és szeretném megköszönni neki, a nagyon kedves és segítőkész kivonuló mentőcsapatnak, és természetesen az egész OMSZ-nek a munkájukat, amit a kisfiamért tettek és rengeteg emberért tesznek nap mint nap” – fogalmazott a hálás szülő.

„Ez az, amit sok ember nem tud”

A bejegyzéshez rövid időn belül több hozzászólás is érkezett. A legtöbb kommentelő azt emelte ki, mennyire becsülendő, hogy az édesanya képes volt beismerni, hogy hibázott, és meg is próbálta azt jobbá tenni.

„Na ez az, amit sok ember nem tud! Bocsánatot kérni. Minden elismerésem!! Le a kalappal!” – írta az egyik Facebookozó, míg egy másikuk így fogalmazott: „Hibát elkövetni bárki tud, könnyen. Beismerni és venni a bátorságot bocsánatot kérni már igazán nagy dolog! Elismerésem.” Egy másik édesanya pedig csak annyit fűzött hozzá, „az anya is ember”.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +28 °C
Minimum: +19 °C

Folytatódik a felhőzet növekedése. A keleti, északkeleti országrészben a jellemzően fátyolfelhős ég mellett több, nyugatabbra a felhős idő mellett kevesebb napsütés valószínű, utóbbin akár tartósan borult tájak is lehetnek. Elszórtan valószínű eső, zápor, nyugaton és délen néhol zivatar is előfordulhat. Nyugat felé haladva fokozatosan nő a csapadék esélye. Az északkeleti, északi szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 27 és 34 fok között alakul, de a tartósabban csapadékos dunántúli tájakon 25 fok alatt maradhat a hőmérséklet. Késő este 19 és 28 fok között alakul a hőmérséklet. Néhol heves széllőkések, zivatar, felhőszakadás lehet.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra