Új módszer a toka eltüntetésére (x)

A felesleges zsírpárnák felhalmozódásának egyik leglátványosabb tünete a toka kialakulása. Szerencsére egy közelmúltban elterjedt módszer gyors és eredményes megoldást jelenthet a problémára.

Kutatások szerint tízből nagyjából hét embernek a kívánatosnál nagyobb zsírréteg húzódik az álla alatt, ráadásul hasonló arányban érinti a férfiakat és a nőket. A toka kialakulásában a kornak, az életmódnak, a testsúlynak és a genetikai háttérnek is szerepe van, ráadásul az itt felhalmozódott zsír makacsul ragaszkodik még a szigorú diéta és a testmozgás ellenére is. A zsírlerakódás ronthatja a kiegyensúlyozott, harmonikus megjelenést, és öregebb, testesebb benyomást kelthet.

Az áll ívét elcsúfító zsírszövetek igen bosszantóak lehetnek, mi több, egy toka kifejezetten sokat ronthat az érintettek önértékelésén. Fontos azonban megemlíteni, hogy ma már léteznek egyszerű, mégis hatékony megoldások erre az esztétikai problémára. Ezekről az alábbi cikkünkben írtunk részletesebben!

A divatvilág sokféle trükköt alkalmaz, hogy elvonja a figyelmet az áll alatti részről, illetve sálakkal és garbóval is takargathatjuk a tokát, ezzel azonban csak elkendőzzük a problémát. Szerencsére nem is kell ennyivel beérnünk, de a fiatalos és feszes nyakkontúr visszaállításához már nem is feltétlenül kell a kés alá feküdnünk. Egy közelmúltban elterjedt eljárás gyors és fájdalommentes megoldást jelenthet.

A toka így tüntethető el

A Belkyra egy speciális, a szervezetünkben is megtalálható anyagot használ a nyak és az áll között húzódó zsírszövet eltüntetésére. Ez a deoxiklórsav, amit az epe termel, és az elsődleges feladata a szervezetünkben is a zsírbontás. Szervezetünkben ugyanis emulgeálja az étkezéssel bejuttatott zsírokat, amelyek így felszívódhatnak. Ellentétben azonban a szervezetünkben lévő savval, a Belkyra vegyi úton szintetizált, nem-emberi és nem-állati eredetű dezoxikólsav (DCA) készítmény.

A Belkyra az érintett területen teljesen elpusztítja a zsírsejteket
A Belkyra az érintett területen teljesen elpusztítja a zsírsejteket

Az áll alatti szövetekbe injektálva ugyanez a mechanizmus játszódik le, a tokát képző zsír visszahúzódik, a bőr feszessé válik, a természetes állív pedig újra kialakul. a DCA felszakítja az adipociták (zsírsejtek) membránját, mely visszafordíthatatlan sejtbomláshoz (adipocitolízis) vezet. A kezelés enyhe, helyi fiziológiás gyulladásos szövetreakciót vált ki, amely általában nagyjából 28 nap alatt lejátszódik, és a zsírsejtek pusztulását eredményezi.

A Belkyra végleges eredményt nyújt, hiszen az érintett területen teljesen elpusztítja a zsírsejteket. Világszerte közel két tucat klinikai kutatást végeztek a szer hatásosságát és biztonságát illetően, melyhez több mint 1600 Belkyrával kezelt páciens egészségét vizsgálták. A hosszabb távú hatásokat egy ötéves kutatási szakasz is igazolta.

Nagy előny a kezelés rövidsége is, amely nagyjából 15-20 percet vesz igénybe. Egy átlagos betegnek 2-4 kezelésre van szüksége a nyak alatti zsírpárnák kívánatos szintű felszámolásához. Az összes beinjektált mennyiséget és a kezelések számát az aktuális páciens áll alatti zsíreloszlása, a teltség mértéke és a kezelési célok alapján kell meghatározni.

A klinikai kutatások szerint a páciensek 65 százaléka már 12 héttel a kezelést követően elégedett volt a tapasztalt változásokkal. A toka pszichére gyakorolt hatását is sikeresen enyhíti a kezelés, a páciensek közel felének az önértékelése is javult az esztétikai változásnak köszönhetően. A Belkyra alkalmazását azonban a nyakon lévő, kiemelkedő platysma-szalagok esetén fontos mérlegelni. A kiemelkedő platysma-szalagokkal rendelkező pácienseknél az áll alatti zsírállomány csökkentése esztétikailag kedvezőtlen eredményhez vezethet.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27 °C
Minimum: +11 °C

Felhőtlen lesz az ég. Hajnalra foltokban párássá válik a levegő, köd is képződhet. Csapadék nem lesz. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 14 fok között várható, de a hidegre érzékeny részeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet. Fronthatásra napközben nem kell számítani, a nagy hőingás azonban sokak szervezetét megterheli.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra