Skót szoknyával a magasabb spermiumszámért

Akinél alacsonyabb spermiumszámot állapítottak meg, talán nem a nadrágjában kell keresnie a hibát - előfordulhat ugyanis, hogy maga a nadrág a hibás.

Kutatók szerint a skót népviseletként ismert férfi szoknya elősegíti a termékenységet, ráadásul a lélekre is előnyösen hat.

A szakértők arra alapozzák a véleményüket, hogy korábbi tanulmányok értelmében a herezacskók környékének hűvösen tartása hozzájárul a spermiumszám emelkedéséhez. Egy 2012-es beszámolóban például kijelentették, hogy a lazább boxeralsó több életképes hímivarsejttel jár együtt, mint a szorosan testre simuló alsónemű.

"A herezacskó hőmérsékletét taglaló szakirodalom alapján a tervezett családalapítás éveiben rendszeresen skót szoknyát viselő férfiaknál jobb spermiumtermelődés és termékenység révén jelentősen kedvezőbb mutatókkal lehet számolni" - írják a kutatók a legújabb számának hasábjain. Más értekezések szerint a fokozott hőhatással járó tevékenységek, úgymint a szaunázás és az ölben használt laptop csökkenti a hímivarsejtek számát, illetve mozgékonyságát.

A szakértők arra is kitértek, hogy mi a skót szoknya viselésének legegészségesebb módja: az alsónemű nélküli használat. "A hagyományos ruhadarab pszichológiai előnyöket is tartogat: egyfelől férfias, büszke érzést nyújt, másfelől pedig felhívja a nők figyelmét. Mivel rendkívül férfias darabról van szó, viselőinek egyáltalán nem kell szégyenkezniük, ha terápiás céllal egy bizonyos ideig hordják, hogy növeljék hímivarsejtjeik mennyiségét és minőségét " - tették hozzá a kutatók, akik szerint további vizsgálatok szükségesek a hipotézis alátámasztására.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Alig lesz felhő az égen, strandidőre készülhetünk. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon élénk lökések kísérik a délies szelet, a legmelegebb órákban 33, 38 fokot mérhetünk. Csütörtökön még frontmentes marad az idő, de fokozódik a hőség, ami extrém terhelést ró még az egészségesekre is. Gyakoriak az alvászavarok, napközben pedig kábaság, tompaság léphet fel. Gyakori a migrén, az arra hajlamosak keringési problémákat és emésztési panaszokat is tapasztalhatnak. A déli órákat ajánlott árnyékos, hűvös helyen tölteni. A légszennyezettség magas, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)