Már 50 ezren követnek minket Viberen

Már az 50 ezer főt is meghaladja viberes követőink száma. Csatlakozzon ön is közösségünkhöz a friss és izgalmas tartalmakért!

Októberben startolt a HáziPatika.com viberes csoportja, ami az elmúlt másfél hónapban szélsebes ütemben bővült. Már több mint ötvenezer olvasónk csatlakozott a közösségünkhöz, akik rendszeres értesítést kapnak az egészséges életmódhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, tartalmakról, és egy egyedi matricacsomaggal is kedveskedtünk a csatlakozóknak.

Az egészség mindannyiunk számára fontos

A Viber közreműködésével a HáziPatika.com egy olyan interaktív közösség kialakításán dolgozik, amelynek fókuszában az egészségügy, az egészséges és sportos életmód áll. Legyen szó betegségekről, táplálkozásról,gyógynövényekfelhasználásáról vagy a lelkünk ápolásáról, a HáziPatika.com Viber közösségében szakmailag hiteles tartalmak adhatnak választ a felmerülő kérdésekre. Az érdeklődők nagy száma is azt mutatja, hogy az egészség mindenki számára fontos, ezért szerkesztőségünknek továbbra is fontos, hogy hiteles és érdekes tartalmakkal szolgáljon a követőinek.

Egyre többen követnek minket a Viberen is. Fotó: iStock
Egyre többen követnek minket a Viberen is. Fotó: iStock

Az 50 ezer követő egy fontos mérföldkő számunkra, de nem az utolsó. Köszönjük minden olvasónknak, aki már csatlakozott hozzánk a Viberen is, és ezen a platformon is figyelemmel kíséri a cikkeinket. Aki pedig még nem tette, annak is jó szívvel ajánljuk az egészségügyi téma iránt érdeklődő, egyre bővülő interaktív közösségünket.

A Viber letöltése és használata is teljesen díjmentes, az üzenetküldő applikációval ráadásul ingyenes hívásokat is kezdeményezhetünk. Csatlakozzon ön is, és töltse le az egyedi matricacsomagunkat, amellyel az egészséges életmód jegyében fejezhetjük ki aktuális hangulatunkat és állapotunkat.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció