Használja a Vibert? Itt a matricacsomag, aminek örülni fog

Egyedi matricacsomaggal kedveskedik viberes közösségének a HáziPatika.com

Legyen szó megelőzésről vagy gyógyulásról, ma már elsősorban az interneten tájékozódunk. Az egészségügyi témák böngészése már könnyen megoldható telefonos alkalmazáson keresztül is, köszönhetően a világhírű Viber és a piacvezető, magyar egészségügyi és életmódportál együttműködésének. A HáziPatika.com ugyanis elindította legújabb közösségét a Viber-en, amihez csatlakozva értesítést kaphatunk a friss egészséggel kapcsolatos hírekről és cikkekről.

A HáziPatika.com Viber közössége egyedi matricacsomaggal gazdagodik!
A HáziPatika.com ingyenes matricacsomagja már le is tölthető.

A HáziPatika.com a Viber közreműködésével törekszik egy olyan interaktív közösség kialakítására, amelynek fókuszában az egészségügy, az egészséges életmód, a sport és a wellness áll. A komoly és szakmailag hiteles tartalmak mögött olyan szerzők állnak, akik a látogatók minden problémájára, kérdésére választ tudnak adni, köszönhetően sokrétű szakmaiságuknak. Legyen szó betegségekről, táplálkozásról,gyógynövényekfelhasználásáról vagy a lelkünk ápolásáról, a HáziPatika.com Viber közösségében választ kaphatunk kérdéseinkre, így nincs más teendőnk, mint csatlakozni a csoporthoz.

Használja a Vibert? Ennek a matricacsomagnak örülni fog

Van még egy jó hírünk, a közösséghez való csatlakozás mellett máshogy is kifejezhetjük, hogy fontos érték számunkra az egészségünk, illetve annak megőrzése mivel elérhetővé vált a HáziPatika.com ingyenes matricacsomagja. A kedves grafikákkal garantáltan kellemes pillanatokat szerezhetünk csevegőpartnereiknek. A matricák az egészséges életmód jegyében születtek, ki tudjuk fejezni velük az éppen aktuális állapotunkat, hangulatunkat. Összesen 18 matrica érhető el, mindegyikre jellemző a vidám, fiatalos színvilág és grafika.

Csak néhány példa arra, hogy milyen feliratok közül válogathatunk az egyedi matricacsomagban:

  • Ebéd?
  • Egészségedre!
  • Az én gyógyszerem
  • Jól vagyok
  • Edzek

A Viber széles - több, mint egy millió - felhasználói bázisának köszönhetően fontos szerepet játszik az online közösségek létrehozásában, mivel lehetőséget kínál a tagok közötti személyes és biztonságos beszélgetésekre.

A HáziPatika.com közösség bárki számára elérhető, illetve a Viber letöltése és használata is díjmentes, miközben az üzenetküldő applikáción keresztül díjmentes hívásokat is kezdeményezhetünk más felhasználókkal.

Kövessen minket a Viber-en, és töltse le ingyenes matricacsomagunkat!

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső