Kipróbáltuk! Valóban gyógyított a polarizált fény!

Meggyógyította a visszatérő középfülgyulladást és az állandóan jelen lévő felső légúti gócot a Sensolite polarizáltfény-terápia, enyhítette az allergiát, megtöbbszörözte a munkabírást, gyorsította a sebgyógyulást és megszépítette a bőrt. Teszteltük!

Az egész testre hat a speciális fény

Mint arról már beszámoltunk, a magyar fejlesztésű, egész testre ható polarizáltfény-terápia a szervezet egészében pozitív változásokat idéz elő. Míg az ugyanilyen elven működő Bioptron lámpa 15 centiméter sugarú körében képes gyógyítani, addig a Sensolite készülékben fekve az egész testet éri a sejtműködést regeneráló polarizált fény. Mindkét eljárás Fenyő Márta nevéhez fűződik, és nem is lepődtem meg, amikor láttam, hogy maga a feltaláló is rendszeresen befekszik a fényágyba.

Kíváncsiak voltunk, milyen érzést kelt, és milyen hatást fejt ki a speciális fény, ezért jómagam 20 alkalommal, 4 és fél éves lányom 10 alkalommal feküdt be a fénybe.

Az első kezelést alapos kikérdezés előzte meg: mindenféle betegségemet és tünetemet felírták, fájdalmaim erősségét (nekem például a hátam, vállam fáj gyakran) 10 pontos skálán értékeltük. Tündének az ötödjére is visszatérő középfülgyulladását, az ezzel együtt meglévő felső légúti gócát, a popsiján 3 hónapja meglévő és nehezen múló véraláfutást, illetve a fején lévő koszmófoltot figyeltük.

Én elsősorban az allergiámat, a rendszeresen kiakadó bal bokámat, a nemrég a hátamon megjelent sok apró pattanást, a szemhéjamon lévő 3 kis zsírcsomót, az arcomon lévő néhány pici értágulatot akartam kezeltetni.

A gépet Anna felügyelte, ő mutatta meg, miként tudok kezelés közben zenét hallgatni, és ajánlotta, hogy teljesen ruhátlanul feküdjünk a gépbe, annak is a közepébe, hogy a fény a legjobb szögből érje a testet. A lányommal együtt feküdtünk a "fénykagylóba", ahogy a gyerekek nevezik, és mivel kisgyereknél 10 perc a kezelés, Tünde 10 perc után kimászott a gépből, Anna segített neki felöltözni.

Rendkívüli vitalitás, jó hangulat, munkabírás

Már az első 20 perces kezelés után rendkívül energikus lettem, nagyon jó kedvem volt, és éjjel egyig dolgoztam otthon - nem kényszerből, hanem mert feldobott voltam és tele energiával: jólesett csinálni valamit. A feldobottság ellenére is könnyen, jól aludtam, tehát az első kezelés nagyon kellemes benyomást hagyott maga után! Másnap reggel alaposan megvizsgáltam az arcom, és azt találtam meglepődve, hogy a szemhéjaimon meglévő 3 pici faggyúmirigyes csomócska máris kisebb - idegen már észre sem venné, csak én tudom, hogy ott van valami.

Tündének is tetszett a fénykagyló, kellemes hőmérséklet volt bent, mindig vittünk magunkkal valami kis plüssállatot, amivel játszottunk bent a fényben. A lányom nagyon élvezte az egészet, és alig várta, hogy másnap újra menjünk. A kezelést úgy állították be, hogy hetente négyszer kaptunk fényterápiát.

Az első 10 kezelés eredményei a kislánynál - elmúlt a középfülgyulladás

Letelt a két és fél hét, a 10 kezelés. Tündének közben elkezdődött, majd 3 nap alatt el is múlt(!) egy náthája! Máskor 7-10 napig tart, míg kilábalunk egy ilyen megfázásból, most alighogy konstatáltuk a rendszeres tüsszögést és orrfolyást, hirtelen véget is ért. Ez nagyon meglepő volt!

A kezelés vége előtt 2 nappal Tündét elvittük a fül-orr-gégészhez, aki megállapította, hogy elmúlt a középfülgyulladás, nincs begyulladva semmi a környéken, tehát most nem észlelhető felső légúti góc! A vizsgálatnál kiderült, hogy így, gyógyult állapotban is nagy a lányom orrmandulája, ez okozza a visszatérő panaszokat, úgyhogy a végleges megoldás majd az orrmandula-eltávolítás lesz.

A fején lévő koszmófolt is szépen lehámlott, sajnos nem véglegesen, ahhoz valószínűleg több kezelésre lenne szükség. A popsiján lévő harapás nyoma (egy óvodai csoporttársa, egy kisfiú harapta meg 3 hónapja) szépen halványodott, remélem, teljesen eltűnik a nyoma.

Az első 10 kezelés eredményei nálam - csupa pozitív tapasztalat

A legerőteljesebb változást a vitalitásom növekedése jelentette, tele voltam energiával, a munkabírásom (ami eddig is nagy volt) még tovább nőtt, éjjel 1-ig is simán munkaképes voltam reggel 9-től. A hangulatom javult, nagyon kiegyensúlyozott lettem, és jelentősen csökkent az édesség, azon belül is a csokoládé iránti vágyam - igaz, ettől függetlenül nem fogytam, mert nem fogyókúráztam.

Az allergiás tüneteim is enyhültek: a kezelést követő 12-24 órában mindig nagyon jól voltam, olyankor gyakorlatilag tünetmentessé váltam, azonban 24 óra múltán a tünetek visszatértek.

Ezért felfüggeszteni ugyan nem tudtam az antihisztamin-kezelést, viszont az orromba, a szemembe és a fülembe nem kellett cseppenteni - és már ez is nagy eredmény nálam, hiszen 32 dologra vagyok allergiás, főleg füvek-fák pollenjeire, de házi porra és állatszőrökre is.

A kezelés ideje alatt csupán egyszer akadt ki a bokám, pedig azelőtt körülbelül hetente kétszer is előfordult ez. Ilyenkor elég nagyfájdalomés recsegés kíséretében vissza kell ugrasztani a helyére. Most csak egyszer kellett átélnem ezt a roppant kellemetlen dolgot.

A hátamon 1-2 hónapja megjelent sok-sok aprópattanásgyógyulásnak indult, sokkal kevesebb van belőlük. A szemhéjamon volt három icipici zsírcsomócska, olyan mintha pici faggyúmirigyek lennének, azok az első kezelés óta szépen húzódnak vissza.

A második 10 kezelés - állandósuló eredmények

A második 10 kezelés elkezdésével egy időben rászántam magam egy fogyókúrára, mert Fenyő Márta azt mondta, hogy tapasztalataik szerint a kezelés alatt könnyebb betartani a diétát. Igazat kell adnom ennek!

Érdekesség Fenyő Márta biofizikus a 80-as évek elején fedezte fel a polarizált fény biológiai serkentő hatását kutatócsoportjával együtt. A gyártás és értékesítés licencét végül egy svájci cég szerezte meg, így a polarizáltfény-terápiát megvalósító eszköz, a Bioptron lámpa Svájcból indult hódító útjára, és boltunkban is megvásárolható. A legfeltűnőbb változás az volt, hogy bár csokiimádó vagyok, mégsem éreztem ellenállhatatlan vágyat arra, hogy kibontsak egy táblányit a kedvenc étcsokoládémból. A 10 kezelés alatt összesen talán egyszer ettem csokoládét, és akkor is csak keveset - és nem is hiányzott a csokizás! Az is előfordult, hogy egész nap alig voltam éhes - így valóban könnyebb volt a fogyókúrát tartani.

Szintén a második kezeléssorozat előtt végeztek el rajtam egy kis endoszkópos beavatkozást, így a hasamon lett 3 pici seb. Mostanra azok helyén már csak pici, halványpiros vonalak vannak: a varrat kiszedése után a sebek nagyon szépen gyógyultak.

Az allergiás tüneteim tovább enyhültek: voltak napok, amikor egyáltalán nem kellett antihisztamint beszednem, nem tüsszögtem, nem viszketett a szemem. Ez a kedvező hatás azonban csak olyankor volt érezhető, hogy ha a két kezelés között maximum 48 óra telt el. Ha ennél hosszabb ideig nem feküdtem a polarizált fényben, akkor a tünetek előjöttek.

Rendkívül érdekes volt, hogy egyszer begyulladt a torkom, és egy Sensolite-kezelés után másnap reggelre teljesen megszűnt a torokfájás, a betegség ki sem tudott rendesen jönni, elmúlt.

A számítógépes munka miatt gyakran fájt a hátam, de a kezelések alatt egyáltalán nem voltak ilyen panaszaim, és míg kezelésre jártam, a bal bokám összesen egyszer akadt ki. A terápia vége felé készült egy MR-felvétel róla (amire még 3 hónapja kértem időpontot az ortopéd orvos beutalójával) és azon nincs nyoma semmilyen elváltozásnak. Igaz, a Sensolite-kezelés előtt nem készült MR, így nincs mihez hasonlítani, de számomra az a döntő, hogy most nem akad ki a bokám egy rossz mozdulat miatt.

A hátamon lévő kicsi pattanások szinte teljesen elmúltak, és a szemhéjamon lévő három zsírcsomócskából kettő teljesen eltűnt, egy pedig kisebb lett, és végre láthatóan halványabbá váltak az orromnál lévő kis erecskék, amik a szénanátha miatti állandó orrfújástól keletkeztek. A kézfejemen a terhesség alatt keletkezett májfoltok is teljesen elhalványodtak.

Megmaradt viszont a fülzúgásom, nem javult a szemem, és nem lett kevesebb apró seprűvéna a lábamon - a szakemberek szerint ezek is javulhatnának, de ehhez jóval több polarizáltfény-kezelésre lenne szükség.

Mindent összefoglalva: öröm volt kipróbálni a készüléket, csak pozitív tapasztalataink voltak, ezekben a hetekben a fizikai változásokon kívül nagyon jó hangulatot, kiegyensúlyozottságot, sok energiát köszönhetek a polarizált fénynek.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés