Fájdalmas betegséget okoz a brexit

Szó szerint fejfájást okoz a brexit a briteknek: egy több tízezer háztartás bevonásával készült hosszú távú vizsgálat kimutatta, hogy azoknak, akik a brit európai uniós tagság fenntartására szavaztak a 2016-os referendumon, a krónikus migrénhez fogható stresszt okoz a kilépés.

Azoknak viszont, akik a kilépésre voksoltak, csökkent a stressz-szintjük és elégedettebbek életükkel - ismertette a The Daily Telegraph című lap hétfőn a kutatás eredményeit.

Természetes módszerekkel a migrén ellen Ha valaki régóta szenved migrénes fejfájástól, tudja, hogy a gyógyszerek nem mindig segítenek. Ilyenkor célszerű a természet erejét igénybe venni: mutatunk néhány olyan módszert, amely enyhítheti vagy megelőzheti a rohamokat. Részletek itt !

2008-ig visszamenőleg vizsgálódtak

Három tekintélyes intézmények, így a Warwick Business School, a London School of Economics és a City University of London 40 ezer háztartás rendelkezésre álló adatait vizsgálta 2008-ig visszamenően. Kiderült, hogy míg a népszavazás előtt az európai uniós tagság pártolóinak és ellenzőinek hasonló volt a stressz-szintjük és az elégedettségük az életükkel, a referendum után a bennmaradáspártiaknak nőttek, a kilépéspártiaknak csökkentek ezek az értékeik.

A britek feje fáj a brexittől
Fáj a britek feje a brexit miatt. Forrás: 123rf.com

Az elégedetlenek szavaztak a megszűnés mellett

A kutatás kimutatta, hogy azok, akik 2016-ot megelőzően kevésbé voltak elégedettek az életükkel, nagyobb valószínűséggel szavaztak az európai uniós tagság megszűnésére. A házasok , az élettársi kapcsolatban élők és az elváltak szintén inkább a brexitre szavaztak, csakúgy, mint a nyugdíjasok , az egészségi gondokkal küzdők és az alacsonyabb képzettségűek.

A legsúlyosabb tévhitek a C-vitaminról

A szakemberek szerint a bennmaradásra szavazók által elszenvedett stressz tartósnak tűnik, és csak nőtt az idők folyamán.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +0, +5 °C
Minimum: -5, +2 °C

A ködfoltos, borongós időben kisebb havazás, hószállingózás előfordulhat, nagyobb eséllyel a nap második felében. Mérsékelt lesz az északnyugati szél, a csúcshőmérséklet 0, 5 fok között valószínű. Csütörtökön a nap első felében frontmentes lesz az idő, de a hideg, fagyos reggelen erős kopásos ízületi bántalmak is felléphetnek, illetve az eddigieknél nagyobb megfázásveszéllyel kell számolni. Napközben egyre erősebb kettősfronti tüneteket lehet majd tapasztalni, különösen a keringési panaszok és a vérnyomásproblémák válhatnak intenzívvé. A fokozottan érzékenyeknél görcsök is felléphetnek. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: