Erzsi búcsút mondott a fájdalomnak (x)

Szomszédai mind a receptet kérik, és ő szívesen el is meséli, hogyan történt.

Kovács Erzsinek azt mondta az orvos: tanuljon meg együtt élni ízületi fájdalmaival. "De még csak 55 éves vagyok, hogyan törődhetnék bele, hogy ezentúl mindig fáj a térdem, a vállam?" - kérdezte az asszony. Nem és nem akart belenyugodni, hogy nem bírja felemelni kisunokáját, és majd leszakad a lába vásárláskor. Elment egy közönségtalálkozóra, ahol megismerte az egészség megőrzésének egy új, sajátos módszerét, a Magnapresst. "Először nem akartam hinni a fülemnek, olyan egészségügyi összefüggésekre világítottak rá" - mesélte lapunknak. Azután a megoldás kulcsát is a kezünkbe adták: a Magnapress készülékeket. Azonnal megakartam venni, de azt tanácsolták, előbb egy hónapra béreljem ki, lássuk hogy hat az én esetemben.

Erzsi rendszeresen alkalmazta a módszert minden nap. Egyszerű volt, könnyen megtanulható. Hamarosan azonban nem találta ott a készüléket, ahol letette.

"Iszonyúan fájt a fejem. Nem baj, ha kölcsön vettem a készülékét, anyuka? - kérdezte a menye. A fia stresszoldásra kérte el, és amikor megsérült a konditeremben, akkor is jó hasznát vette."


"Ráadásul sokkal jobban tudok aludni, ha este egy kicsit használom" - számol be István, aki cégvezető, így sokat idegeskedik. "Be kell lássam, jó ötlet volt ez a mamától!"

Erzsi férje először tudni sem akart a Magnapressről, de mivel a családban ilyen jók voltak a tapasztalatok, kipróbálta, amikor nagyon felment a vérnyomása.


"Felbosszantott az a buta foci" emlékszik. "A feleségem megmutatta, mit csináljak, és öt perc múlva jobban lettem. Most már én is rendszeresen alkalmazom, nem kell gyógyszert szednem a vérnyomásomra, mindig jó értékeket mutat a mérő. Úgyhogy amikor lejárt a bérlés, vásároltam egy készletet magunknak, és egyet a gyerekeknek is. Ne mindig a miénket vigyék el!"Ha ön is szeretne megszabadulni a fájdalomtól, kérjen személyes tanácsadást, vagy látogasson el egy közönségtalálkozóra!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +9 °C
Minimum: -3, +3 °C

Fényszegény, szürke idő lesz, legfeljebb keleten süthet ki némi időre a nap. Nyugaton eső, havas eső is lehet, máshol csak szitálás fordul elő. Néhol időnként megélénkül a keleties szél, 3, 9 fokos maximumokat mérhetünk. Szombaton átmenetileg nem jön újabb front. Ennek ellenére a fejfájás tartós tünet lehet, estétől a migrénhajlam is fokozódik. Alacsony lesz a hő- és komfortérzet, a fertőzések terjedésének kedveznek a feltételek. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: