Erzsi búcsút mondott a fájdalomnak (x)

Szomszédai mind a receptet kérik, és ő szívesen el is meséli, hogyan történt.

Kovács Erzsinek azt mondta az orvos: tanuljon meg együtt élni ízületi fájdalmaival. "De még csak 55 éves vagyok, hogyan törődhetnék bele, hogy ezentúl mindig fáj a térdem, a vállam?" - kérdezte az asszony. Nem és nem akart belenyugodni, hogy nem bírja felemelni kisunokáját, és majd leszakad a lába vásárláskor. Elment egy közönségtalálkozóra, ahol megismerte az egészség megőrzésének egy új, sajátos módszerét, a Magnapresst. "Először nem akartam hinni a fülemnek, olyan egészségügyi összefüggésekre világítottak rá" - mesélte lapunknak. Azután a megoldás kulcsát is a kezünkbe adták: a Magnapress készülékeket. Azonnal megakartam venni, de azt tanácsolták, előbb egy hónapra béreljem ki, lássuk hogy hat az én esetemben.

Erzsi rendszeresen alkalmazta a módszert minden nap. Egyszerű volt, könnyen megtanulható. Hamarosan azonban nem találta ott a készüléket, ahol letette.

"Iszonyúan fájt a fejem. Nem baj, ha kölcsön vettem a készülékét, anyuka? - kérdezte a menye. A fia stresszoldásra kérte el, és amikor megsérült a konditeremben, akkor is jó hasznát vette."


"Ráadásul sokkal jobban tudok aludni, ha este egy kicsit használom" - számol be István, aki cégvezető, így sokat idegeskedik. "Be kell lássam, jó ötlet volt ez a mamától!"

Erzsi férje először tudni sem akart a Magnapressről, de mivel a családban ilyen jók voltak a tapasztalatok, kipróbálta, amikor nagyon felment a vérnyomása.


"Felbosszantott az a buta foci" emlékszik. "A feleségem megmutatta, mit csináljak, és öt perc múlva jobban lettem. Most már én is rendszeresen alkalmazom, nem kell gyógyszert szednem a vérnyomásomra, mindig jó értékeket mutat a mérő. Úgyhogy amikor lejárt a bérlés, vásároltam egy készletet magunknak, és egyet a gyerekeknek is. Ne mindig a miénket vigyék el!"Ha ön is szeretne megszabadulni a fájdalomtól, kérjen személyes tanácsadást, vagy látogasson el egy közönségtalálkozóra!

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3 °C
Minimum: -3 °C

Jellemzően erősen felhős vagy borult lesz az ég, némi napsütés csak kevés helyen lehet. A hószállingózás, gyenge havazás napközben fokozatosan szűnik. A déli óráktól délnyugat felől csapadékzóna érkezik, amely elsősorban hazánk nyugati felét érintheti. A Dél-Dunántúlon főként eső várható, máshol havas eső, majd egyre inkább havazás lesz a jellemző, de kiemelten az Észak-Dunántúlon, illetve kisebb eséllyel a főváros térségében ónos eső is előfordulhat. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +7 fok között alakul. Késő este -4, +3 fokot mérhetünk. A meteorológiai előrejelzések szerint fronthatásokra napközben nem kell számítani, így a frontérzékenyek rövid időre fellélegezhetnek.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra