A leggyakoribb szorongó álmok

Az életünk stresszes, feszült időszakaiban gyakran előfordulhat, hogy szorongással teli álmok keserítik meg az éjszakáinkat és a pihenésünket. Ezek az álmok a szakemberek szerint afféle tipikus forgatókönyvek szerint zajlanak, attól függően, hogy milyen jellegű feszültségből erednek.

Képtelenek vagyunk segítséget hívni

Ha valaki az a típus, aki szeret mindent maga intézni, illetve képtelen segítséget kérni, még igazán nehéz helyzetekben sem, az gyakran találkozik álmában azzal a jelenséggel, hogy valamilyen bajba kerül, de nem képes segítséget találni. Az ilyen jellegű álmok megszüntetéséhez a legjobb módszer, ha ébren is tudatosan megpróbáljuk elfogadni a felajánlott segítséget, illetve kérünk, amennyiben szükségünk van rá.

Mit mondanak rólunk az álmaink? Korábbi cikkünkért kattintson!

Lekéssük a repülőt, a buszt, vagy valamilyen fontos határidőt

Ezek az álmok azt fejezik ki, hogy az álmodó úgy érzi: folyamatosan lemarad dolgokról, kimarad dolgokból, illetve hogy nem ott tart az életében, vagy a karrierjében, ahol szeretne. Afélelemaz elszalasztott lehetőségektől, és az ehhez kötődő frusztráció gyakran jelenik meg az álmokban, amelyeket a legjobban úgy küzdhetünk le, ha meditálni kezdünk, és tudatosan próbáljuk priorizálni a dolgokat az életünk különböző területein. A listaírás is sokat segíthet.

Élethelyzetünk álmainkat is befolyásolhatja
Élethelyzetünk álmainkat is befolyásolhatja

Nem működnek a telefonok

Ilyesmit azok álmodnak gyakran, akik képtelenek megfogalmazni, vagy kommunikálni az érzéseiket. Akár a pozitív, akár a negatív érzelmek elfojásáról van szó, amíg ezeket a valóságban nem sikerül rendezni, addig az ilyen jellegű álmok időről időre visszatérnek majd.

Bukás egy vizsgán, szöveg elfelejtése, eltévedés

Ez a fajta álom sokféle variációban jelentkezhet, és általában olyanoknál fordul elő, akik úgy érzik, hogy valamilyen fontos erőpróba előtt állnak, amire nem állnak készen, vagy képtelenek voltak felkészülni.

Forrás: care2.com

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)