Schüssler-sók: gyermekkorban is alkalmazhatjuk

Megjelent Dr.Farkas Orsolya "Schüssler-sók alkalmazása gyermekkorban" című könyve a SpringMed kiadó gondozásában.

Az ásványi anyagok szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlenek. Ha az élelmiszerekkel kevesebb ásványi anyag jut be a szervezetünkbe, hiányállapotok jönnek létre, melyek betegségekhez vezethetnek. Ezek megelőzésére és leküzdésére alkalmasak a Schüssler-sók.

A Schüssler-sók gyermekkorban és felnőttkorban egyaránt használhatók. Hatásmechanizmusukban hasonlítanak a homeopátiás szerek működéséhez. Ez azt is jelenti, hogy mellékhatásoktól nem kell tartani!

A módszer lényege

A Schüssler-féle arcdiagnosztika alapja, hogy számos hiánytünet az arcon, a fogakon, a szemeken, a bőrön, hajon olyan változást okoz, amelyből következtetni lehet, hogy milyen ásványi anyag hiányzik a szervezetből. A hiánytünetek megszüntetésére és a betegségek megelőzésére érdemes próbálkozni a Schüssler-sók alkalmazásával, akár a házipatikából, akár terápiás kezelés alkalmával.

A tartalomból

  • Alapismeretek a Schüssler-sók hasznáról és használatukról
  • Miért is fontosak az ásványi anyagok a gyermekkorban?
  • Mik azok a Schüssler-sók?
  • A Schüssler-féle arcdiagnosztika
  • Mit kell tudnunk a Schüssler-sók gyermekkorban történő alkalmazásáról?
  • Tünetjegyzék

Hol és hogyan veheti meg?

A könyv kapható a nagyobb könyvesboltokban (Líra és Lant, Libri, Alexandra, Bookline), egyes patikákban, orvosi könyvesboltokban, és megrendelhető a SpringMed internetes webáruházéban, ezen a címen: www.springmed.hu (itt minden SpringMed kiadvány 20 százalékos kedvezménnyel kapható).

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +37 °C
Minimum: +14, +21 °C

A napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek, de ezekből csapadék nem alakul ki. Igazi hőség várható, az időnként megélénkülő délies szél mellett 31, 37 fok között tetőzik a hőmérséklet. Hétfőn ismét a kánikula terheli meg a szervezetet. A szívbetegek különösen veszélyeztetettek, de még az egészségesek körében is előfordulhat rosszullét, szédülés és vérnyomáspanaszok is. A déli órákban kerülendő a tűző napon tartózkodás! Gyakoriak a fejfájásos tünetek is, sokan alvásproblémáktól szenvednek. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)