Koronavírus: 3 új beteg és 4 áldozat itthon

Az elmúlt 24 órában 3 új koronavírus-fertőzöttet és 4 újabb áldozatot regisztráltak Magyarországon.

Három újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4145-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Emellett elhunyt 4 beteg, így 585-re emelkedett a koronavírus-járvány hazai áldozatainak száma - olvasható a koronavirus.gov.hu-n. Az áldozatok 71 évnél idősebbek voltak és több krónikus betegséggel is küzdöttek.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus magyar áldozat, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus magyar áldozat, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma

Még 170-en vannak kórházban

Jelenleg 875 aktív koronavírus-fertőzött van Magyarországon, 38 százalékuk budapesti. Még 170-en szorulnak kórházi kezelésre, közülük 9-en lélegeztetőgépen vannak. Közben viszont 2685-en már gyógyultan távozhattak az egészségügyi intézményekből. A legfrissebb adatok szerint 1763 személy van hatósági házi karanténban, és már csaknem 274 ezer koronavírustesztet végeztek el az ország akkreditált laboratóruimaiban.

A maszk még mindig kötelező

Ezek jelezhetik, hogy már átestünk a koronavírus-fertőzésen - kattintson a részletekért!

Igaz, már hivatalosan megszűnt a koronavírus-járvány miatt még márciusban bevezetett veszélyhelyzet, a maszk, vagy az orrot és a szájat eltakaró egyéb eszköz viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja viszont már megszűnt.

Több, mint valószínű, hogy Bálint gazda koronavírusos volt - a részletekért olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkét!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: