-6° - +8°
Kettős front

Gyógyszerkereső

Attends Soft 6 (1301 ml)

Kiszerelés: 1 darab

Törzskönyvi szám:

Attends Soft 6 (1301 ml)

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Attends Healthcare AB

Normatív TB támogatás:

Vényköteles

Közgyógyellátásra adható:

Patikán kívül vásárolható

EÜ támogatásra adható:

EÜ Kiemelt támogatás:

Ajánlott fogyasztói ár: 101.6 Ft
A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, a termék ára függ az orvosi rendelvényen szereplő kedvezmény jogcímétől.

Fogyasztói ár: 101.6 Ft *

Normatív támogatott ár: 20.32 Ft 

*az ár tájékozatató jellegű.

Betegtájékoztató

Attends Soft betétek súlyos inkontinenciára

Az új Attends Soft 6-os és 7-es betétek egy teljesen új koncepciót követnek az Attends Soft termékcsaládon belül. A vékony és biztonságos Micro betétek speciálisan a súlyos vizeletinkontinencia kezelésére lettek kifejlesztve. A puha és kényelmes felsőrésszel rendelkező Attends Soft betétek vékonyak és diszkrétek, valamint anatómiailag formáltak a tökéletes illeszkedés, a kényelem és a szivárgás-védelem elérésének érdekében. A puha, bőrbarát elasztikus oldalsó rész extra biztonságot nyújt a széleken.

Az Attends Soft Miro 6-os és 7-es betétek nagyon erős Quick-Dry nedvszívó maggal rendelkeznek a szárazság és a hosszan tartó védelem biztosítása érdekében, illetve optimális egészséget biztosít a bőrnek a csökkentett pH érték által. A mag szagvédelmet is nyújt, mivel egyaránt magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat is.

A betétek a hátsó oldalukon ragasztószalaggal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a betét a helyén maradjon és általa csökken a szivárgás esélye. A betétek normál fehérneművel is hordhatók.
Minden Attends Soft betét légáteresztő hátsó borítással rendelkezik az egészséges bőr és a még magasabb kényelem érdekében.

Szeretném megvásárolni patikában, megkeresem a legközelebbi patikát:


Partner patikáink: logo BENU Gyógyszertár