Nem ijedt meg a mentős az ittas izomembertől

Nem akart kórházba menni az az ittas fiatalember, aki, hogy izmait fitogtassa, összeroppantott egy söröspoharat, és emiatt komolyan megsérült. A bátor mentőápolónő azonban nagyon jól kezelte a helyzetet.

Ittas állapotban volt az a 25 év körüli izomember, akihez sérülése miatt kérték barátai a mentők segítségét hétvégén egy XIII. kerületi étterembe, késő este – olvasható az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Facebook-posztjában. Mint írták, a mentők perceken belül a helyszínre értek, ahol kiderült, hogy a férfi hatalmas izmait szerette volna fitogtatni azzal, hogy „véletlenül” összeroppantott egy söröspoharat.

Országos Mentőszolgálat, OMSZ, mentők
Ismét érdekes esetet osztott meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. A fotó illusztráció, forrás: Getty Images

Egy fiatal mentőápolónő tájékoztatta a sérültet arról, hogy a sebeit össze kell varrni, és ezért kórházba fogják szállítani, amit azonban a fiatalember némi ellenállással fogadott. A bejegyzés szerint még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal testsúlyuk alapján „megvásárolja” a mentőket, ám erre végül nem került sor. A vitának a bátor mentőápolónő vetett véget azzal, hogy magához vette az EDR rádiót: miután elmondta a fiatalembernek, hogy a következő percben rendőri segítséget fog kérni, már használnia sem kellett a rádiót.

A férfi gyorsan stílust váltott, és onnantól mindenben együttműködött az életmentőkkel. Sőt, a szállítás alatt végül elnézést kért indulatossága miatt és megköszönte a mentők segítségét. Mint elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy „becsicskul a mentős gádzsinak” – írták a mentők.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Elhízás szövődmények (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +1, +11 °C
Minimum: -4, +5 °C

Erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé lehet eső, zápor. Megélénkül, megerősödik a délies szél, 2, 11 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken erős kettősfronti hatás érvényesül. A szívbetegek állapota romolhat, emellett keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. Alacsony hő- és komfortérzettel kell számolni, a tompuló reflexek miatt a balesetveszély is fokozódik. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: