Koronavírus: elképesztő, mit tett ez az apa a családjáért

Családja védelmében gyerekei lombházába költözött egy amerikai orvos. A texasi Corpus Christiben élő és munkája során koronavírusos betegeket is kezelő Jason Barnes már három hete él a kert végében álló fára épített házikóban.

Mit tegyünk, ha koronavírus-fertőzöttel élünk? Részletek itt.

A két kórház sürgősségi osztályán is dolgozó kétgyermekes apa és férj a helyi lapnak elmondta, hogy a kórházba különböző sérülésekkel érkező betegeket kezelt, akikről kiderült, hogy megfertőződtek koronavírussal. Ezért izolálta magát családjától.

Sokan kényszerülnek arra, hogy családjuk védelmében ideiglenesen elköltözzenek otthonról.
Sokan kényszerülnek arra, hogy családjuk védelmében ideiglenesen elköltözzenek otthonról.

A meglehetősen jól felszerelt lombházban még klímaberendezés is van, Barnes a 6 és 9 éves fiai számára kialakított emeletes ágyban alszik. Kempingvécét is beszerzett a házhoz, a családi ház wifije pedig éppen elér a kert végébe is. Fiait a családi ház üvegajtaján keresztül, valamint a magasból láthatja csak. "Mindennap elmondják, hogy hiányzom nekik" - mondta Barnes.

A férfi reméli, hogy április végére visszaköltözhet családjához. Mint mondta, a hatóságok előírásait követi, de a végső döntés a feleségéé.

Piros szívecskével üzent valaki a BKK sofőreinek - a részletekért olvassa el az nlc.hu cikkét!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +20, +26 °C
Minimum: +0, +7 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütés mellett csak kevés gomolyfelhő jelenik meg, de ezekből csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Csütörtökön nem érketik front. Hideg lesz a reggel, fennáll a megfázás veszélye, és a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A délelőtti gyors melegedés alatt vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet. A délutáni hőérzet a kellemes tartományban alakul. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció