Férje mentette meg az eszméletlen nőt

Ablakmosás közben lett rosszul az a hatvan év körüli nő Veszprém megyében, akihez tegnap kérték az Országos Mentőszolgálat segítségét.

Az asszony a férjének szólt, hogy nem érzi jól magát, majd leült pihenni, néhány perc múlva azonban hirtelen összeesett. Férje rögtön mentőt hívott, majd a telefonos utasítások alapján megvizsgálta feleségét, aki akkor már nem lélegzett – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A férje élesztette újra

A poszt szerint a mentésirányító – miközben riasztotta a mentőegységet – az újraélesztés lépéseit elmondva segítette a bejelentőt, mit kell tennie. A hamarosan a helyszínre érkező mentők folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően végül sikeres volt, így a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +14, +18 °C
Minimum: +1, +8 °C

Több órára kisüt a nap, majd délután nyugat felől elkezd megnövekedni a felhőzet. Napközben számottevő csapadék nem várható, de estétől egyre többfelé kell esőre, záporra készülni. Megélénkül a délire forduló szél, 14, 19 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem jön front. Az előző napi fronthatás miatt azonban a fokozottan érzékenyek még mindig tapasztalhatnak vérnyomásproblémákat, illetve sokaknál a fejfájás sem szűnik meg teljesen. A napsütés javítja a hangulatot, a a kinti programoknak kedveznek a feltételek. Este, éjjel erős hidegfront érkezik! További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: