Aszalt mangót hívtak vissza a forgalomból

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra kéri a vásárlókat, hogy ne fogyasszák el a terméket.

Aszalt mangót hívott vissza a forgalomból a Nébih nem jelölt allergén miatt - olvasható az intézmény honlapján csütörtökön közzétett felhívásban.

Ezt a terméket hívták vissza

Mint írták, az NLF Soft Dried Mango/Xoai Say Deo néven forgalmazott, Nong Lam Food (NLF) márkanevű, Vietnamból származó termék tételszáma TO8D21. Felhívták továbbá a figyelmet arra, hogy az intézkedés kizárólag a 30/11/2022 minőségmegőrzési idővel jelölt, 75 grammos kiszerelésre vonatkozik. Ha valaki vásárolt ebből a termékből, ne fogyassza el, kéri a Nébih.

A visszahívott termék több kiskereskedelmi egységben is kapható, a Nébih ezért azt javasolja a vevőknek, hogy a vételár visszafizetése ügyében az eladókat keressék.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)