Kiderült, mit használunk szex közben

Újabb kutatás készült a magyarok szexuális szokásairól - kiderült többek között, hogy mi mit, hányszor és hogyan szeretünk használni szex közben.

A megkérdezettek 10 százaléka - saját bevallása szerint - soha nem néz pornót. 53 százalékuk mondta azt, hogy ritkán, de néz felnőtt filmeket, míg 36 százalékuk gyakran néz felnőtt filmeket - derül ki Szexrandi.hu friss kutatásából, amelyben a szexuális segédeszközök használatáról kérdezték a résztvevőket.

Magyarok és a segédeszközök

A kutatást rákérdezett arra is, hogy a válaszadók próbáltak-e már valaha valamilyen segédeszközt.

A nők 49 százaléka igennel válaszolt, míg a férfiaknál kicsit többen, 62 százalékuk tette ugyanezt.

Fény derült arra is, hogy a megkérdezettek mennyire rendszeresen használnak rendszeresen dobja fel ily módon a szexuális életét .

A kedvelt segédeszközök között nem meglepő módon a örömszerzés érdekébe.

A G-pont az a legendás erogén zóna, melynek létezése megosztja az embereket. Olasz kutatók szerint azonban - bár a G-pont valószínűleg nem létezik - még sincs minden veszve. Az olasz orvosok most egy olyan intim területet írtak le az orvosi szakirodalomban, amely fokozott szexuális örömet okoz a nők számára. Ez azonban nem egyetlen pont, hanem annál összetettebb terület, amely a klitoriszt, a vaginát és a húgycsövet (urethra) is magában foglalja. A zónát a szakértők "rendkívül dinamikus és érzékeny struktúrákként" írják le. Ha kíváncsi a részletekre , kattintson!

Az eszközöknél pedig .

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +7 °C
Minimum: -4, +4 °C

Borult, párás idő lesz szitálással, illetve egy-két helyen pár órás napsütés is előfordulhat (főleg keleten), majd késő délután már eső is kialakulhat a déli tájakon. Megélénkül az északkeleti szél, 3, 7 fokos maximumokat mérhetünk. Csütörtökön nem érkezik front, de az ízületesek és a légúti megbetegedésekkel küzdők most is komolyabb tüneteket tapasztalhatnak. Emellett enyhébb fejfájás is felléphet, illetve az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség magas, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: